Ordermottagare - Avfallsentreprenad

Circla Recycling AB · Upplands Väsby

·

Ansök senast 29 nov. (3 dagar kvar)

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Ordermottagare i din ansökan

Efter flera år av att vara störst i Sverige på helhetslösningar för dödsbohantering och andra tjänster som utförs med bakgavelbilar så utökade vi även mot byggbranschen. Vi har nu en egen anläggning i Upplands Väsby med containerpark, både lastväxlare och liftdumpers, samt kranbilar och Circlasäckar.

Circla står alltså på två ben - Avfallsentreprenad och Plockservice. Vi söker nu en till ordermottagare för vår avfallsentreprenad!


Circlas värdeord

MOD - Transparens & Civilkurage

DRIVKRAFT - Engagemang & Framåtanda

OMTANKE - Hållbarhet & Medmänsklighet


Sorteringsanläggningen-Härads Avfallsanläggning

Vi sitter i nyrenoverade baracklokaler på två våningar med konferensrum, dusch, fullt utrustat kök och altan med grill.

Du och dina kollegor sitter vid ergonomiska skrivbord i kundservicerummet (även kallat "våghuset") med stora fönster och full uppsikt över anläggningen. Våghuset är utrustat med Voxicon-skärmar som återger våg-displayen samt Bascom-kameror som filmar vågen och anläggningen uppifrån. Dina arbetsverktyg är en modern stationär PC med dubbla skärmar och i växeln använder du Jabra Evolve 75-hörlurar med HD Voice och aktiv bullerdämpning.


På kundservice/Våghuset jobbar dina närmsta kollegor som i dagsläget är två ordermottagare, orderansvarig, kundserviceansvarig och transportchef. Du jobbar som ordermottagare på Avfallsentreprenaden och hanterar frågor/bokningar som rör främst containertjänster och Circlasäckar. Ordermottagare rapporterar till transportchef.


Arbetsuppgifter

 • Ta emot inkommande samtal och bokningar från återkommande och nya kunder i vårt växelsystem, samt återkoppla och/eller ringa upp kunder som valt att bli uppringda.
 • Ta emot live-chattar på vår hemsida i chattverktyg.
 • Svara på inkommande mail och bokningar.
 • Registrera kunder, ordrar och vikter i transportsystemet Opter/K2.
 • Ta emot in och utvägningar från chaufförer i våghusets vågtelefon.
 • Skriva och hämta information från chaufförer och övriga kollegor i våra kommunikationskanaler.
 • Navigera bland digitala rutiner och instruktioner.

Erfarenhet från transportledning är meriterande eftersom vi vill att du ska kunna hjälpa till där vid behov.


Nödvändiga egenskaper för tjänsten

 • Yrkesmässig kompetens - Du är van att jobba i digitala system och har relevant erfarenhet från branschen (containrar/byggsäckar), vilket ger dig möjlighet att vara kreativ när det gäller att lösa snabbt uppkomna problem/utmaningar.
 • Systematiskt arbetssätt - Du har ett noggrant tillvägagångssätt och öga för detaljer. Du följer systematiskt rutiner och instruktioner.
 • Serviceorientering - Du är samarbetsvillig och hjälpsam mot kunder och kollegor och drivs av att ditt arbete skapar mervärde genom hög servicenivå.
 • Självständighet - Du kan arbeta självständigt, är ansvarstagande och litar på din egen förmåga.
 • Personlig mognad - Du har god självinsikt och är inte rädd för att fråga eller för att göra fel. Här hjälper alla varandra och det finns inga dumma frågor. Vi strävar mot att förenkla och anpassa våra arbetssätt kontinuerligt, både i system och rutiner, vilket innebär att man måste vara flexibel och ha en positiv grundsyn på förändringar som gynnar arbetsprocesserna i det långa loppet.


Övrigt

 • Intervjuer kommer ske löpande och varje kandidat går igenom minst två intervjutillfällen.
 • Vi läser inte personliga brev utan fokuserar på dina kompetenser och egenskaper. Istället för personligt brev - Skriv gärna en motivation varför du tror att du passar för tjänsten.
 • Efter sista intervjun ber vi om minst två referenser.
 • Man kan endast ta sig till vår anläggning med bil.


Circla är ett nytänkande återvinningsföretag med starkt driv. Tillsammans har vi lång gedigen branscherfarenhet och en entreprenörsanda som inte går att ta miste på. Vi växer och tempot är ofta högt och krävande, men väldigt roligt! Vi söker därför lösningsorienterade individer med hög arbetsmoral som vill vara en del av vårt fantastiska team.

Vi jobbar med miljö och service som fokus. Vi tar avstånd från allt som inte bidrar till en hållbar avfallshantering och vår personal är de viktigaste byggstenarna i bygget mot visionen. Här får man vara med och påverka Circlas utveckling i en mycket aktuell bransch.

Vi har högt i tak men ställer höga krav på att man följer våra rutiner och riktlinjer. Vi ska alla ta individuellt ansvar för att bidra till att skapa den goda atmosfär som vi eftersträvar varje dag.


Vi ser med glädje fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Circla Recycling AB

Placering

Upplands Väsby

Kontaktperson

Circla Recycling AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Ordermottagare i din ansökan