Jobbsafari är en del avschibsted logo

Orderkoordinator

Euromekanik AB · Göteborg · Ansök senast 9 mars

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Order- och logistikkoordinator
Göteborg 

Vår filosofi kallar vi Euromekanismen. Den handlar om vårt sätt att vara och agera mot kunder, partners och varandra internt på företaget. Vår filosofi innebär också att kunna och vilja hjälpa till med bra lösningar baserade på produkter i världsklass.

Genom att vara partners med några av de bästa tillverkarna på marknaden och med vårt team av hjälpsamma människor med rätt kompetens växer vi tillsammans. Vi söker nu dig som vill bli vår nya order- och logistikkoordinator.

Euromekanik ligger i det trivsamma området Strömmensberg, bara ett stenkast från centrala Göteborg. I fräscha och ljusa lokaler sitter vi tillsammans i öppna landskap, där det aldrig är långt till närmsta kollegan. Det bidrar till den hjälpsamma och härliga sammanhållning som vi har.

Vad har Annika Rohman, order- och logistikchef att säga om hur det är att jobba på Euromekanik? 

"Euromekanik är ett trevligt familjärt företag med stor utvecklingsmöjlighet. Det finns hela tiden nya saker att lära sig, arbetet blir aldrig enformigt och man styr sig själv med eget ansvar. Produkter och lösningar är alltid av hög kvalité som är lätt att vara stolt över. Vi ligger i framkant i de tekniska lösningar vi erbjuder våra kunder och försöker alltid se nya organisatoriska möjligheter.

Som ledare försöker jag upptäcka varje medarbetares bästa förmåga och se hur det kan bidra till helheten. Vi försöker ha roligt varje dag och en bra balans mellan arbete och fritid."

Arbetsuppgifter
I din roll som order- och logistikkoordinator kommer du att få jobba med varierande arbetsuppgifter och stötta dina kollegor på kontoret. Du är som spindeln i nätet och länken mellan kund och leverantör samt sälj- och teknikavdelningen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att hantera inkommande kundorder samt hantera beställningar till leverantörer. Du kommer även att:

  • Ansvara för lagerhantering och inköp
  • Leveransbevaka order samt beställningard
  • Dialog med kunder kring leveranser  
  • Jobba med förbättringsarbete inom teamet

 Vad säger Ingvar Bengtsson, order- och logistikkoordinator om Euromekanik? 

"Att jobba på Euromekanik är omväxlande mellan stort och smått, det händer hela tiden nya saker som ska lösas vilket är varierande och utmanande. Jag har nu jobbat på Euromekanik i 27 år.

Vi har en go sammanhållning och roligt tillsammans, vi hjälps åt och löser problemen ihop. Det är skiftande arbetsuppgifter och trevliga kundkontakter."

Din Profil
För att lyckas i rollen som order- och logistikkoordinator söker vi dig som är strukturerad och har intresse av att driva ditt eget arbete framåt. Det är meriterande om du har erfarenhet av och kan arbeta i affärssystemet Visma business, samt om du kan Incoterms då rollen som order- och logistikkoordinator också innebär diskussion om ansvarstagande gällande leveranser. Du har även goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift samt goda kunskaper i Officepaketet.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Din styrka ligger i din positiva inställning då du har många kontaktytor såväl internt som externt. En frisk fläkt som är serviceinriktad, noggrann samt har god social och kommunikativ förmåga.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Cassandra Åkerblad, Tel. 0720-708970, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om oss
Euromekanik AB erbjuder sedan 1974 produkter och lösningar för svensk gas-, ånga- och processindustri. Vår uppgift att hjälpa kunderna att sätta samman rätt funktionslösning utifrån deras behov. Det kan handla om en enskild produkt, en serie av produkter eller ett helt system ofta i komplicerade processer. Utgångspunkten är alltid att kunden skall få ut maximal effekt ur sin investering, såväl tekniskt som kommersiellt. Vi är idag 29 anställda och har vårt kontor nära Redbergsplatsen i Göteborg. Vi är inne i en spännande resa där vi ständigt letar efter duktiga medarbetare. Är du en av dem?

Läs mer om oss på www.euromekanik.se


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Euromekanik AB

Placering

Göteborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons