Jobbsafari är en del avschibsted logo

Orderadministratör

Marine Jet Power · Uppsala · Ansök senast 20 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Hos Marine Jet Power i Uppsala tillverkas vattenjetaggregat med hela världen som marknad. Vi har ambitionen att fortsätta vara världsledande och söker nu ytterligare en engagerad medarbetare i rollen som Orderadministratör!

Som medarbetare hos oss får du möjligheten att vara med och påverka framtiden för ett expansivt företag som är unikt på sin marknad. Du möter kunder som har fartygsdrift runt hela världen och kommer att ha många internationella kontakter. I Sverige har Marine Jet Power idag ett 60-tal medarbetare. Vår verksamhet präglas av ett starkt kundfokus, flexibilitet och självständighet.

Din roll

Detta är en mycket kvalificerad roll, kanske mer än titeln anger. I rollen som orderadministratör kommer du att ha en varierad och omväxlande arbetsdag med många kontaktytor, dels gentemot våra kunder och agenter runt om i världen men även internt, t.ex. ekonomi, lager- och inköpsfunktion.

I ditt dagliga arbete tar du emot och hanterar inkommande reservdelsordrar och offertförfrågningar, ger rådgivning kring våra produkter, registrerar och leveransbevakar ordrar samt hanterar logistiska ärenden kring transporter, tullhandlingar och annan dokumentation samtidigt som du har kontakt med kund. Arbetet är fartfyllt och den ena dagen är sällan den andra lik. Arbetet innebär många internationella kontakter och kommunikationen sker i huvudsak på engelska. Rollen har relativt fria beslutsmandat baserat på riktlinjer så vi ser gärna att du som söker har en god portion sunt förnuft.

Om dig

Du är erfaren inom kvalificerade administrativa uppgifter, t. ex inom order, logistik, spedition eller försäljning. Har du erfarenhet från en teknisk bransch ser vi det som ett plus. Vi ser gärna att du är bekväm med att själv söka information i stycklistor eller ritningar. God dator- och systemvana är ett krav för tjänsten och har du jobbat i affärssystemet Monitor så ser vi det som ett plus. Du har B- körkort.

Som person är du ödmjuk och teamorienterad. Att du har lång erfarenhet från liknande arbetsuppgifter gör att du är trygg i din roll och vågar fatta underbyggda beslut. Då det periodvis är mycket att göra är det viktigt att du är strukturerad och har en god planeringsförmåga. För att du ska växa och utvecklas tillsammans med oss är det en fördel om du har ett tekniskt intresse, men det är inget krav.

Vi erbjuder dig möjligheten att vara med och påverka framtiden för ett expansivt företag som är relativt ensamt på sin marknad. Vi är inne i en spännande tillväxtfas där du får arbeta med en rolig produkt som säljs över hela världen. Du möter kunder inom såväl privat näringsliv som statlig verksamhet. Du kommer att ha många internationella kontakter och om du själv vill finns möjligheten att besöka kunder i andra länder. Inom företaget har vi ett nära samarbete mellan avdelningarna och därmed relativt korta beslutsvägar. Vi tror på ett öppet arbetsklimat där idéer och åsikter välkomnas.

Övrig information

Vi sitter i Fyrislund i Uppsala med goda parkeringsmöjligheter.

Tjänsten är på heltid tillsvidare.

Tillträde enligt överenskommelse.

I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se. För frågor är du välkommen att ringa rekryteringskonsult Lina Haglund på 018-470 71 04 eller Anna Nord på 018-470 71 12.

Vi hanterar inkomna ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Krav

  • Erfaren inom kvalificerade administrativa uppgifter, t. ex inom order, logistik, spedition eller försäljning
  • Mycket god svenska och engelska i tal och skrift
  • Mycket van datoranvändare
  • B-körkort

Meriterande

  • Bekväm med att själv söka information i stycklistor eller ritningar
  • Erfarenhet från affärssystemet Monitor
  • Teknisk branscherfarenhet


Om arbetsgivaren - Marine Jet Power

Marine Jet Power är ett Uppsala-baserat företag som startade i Österbybruk för 30 år sedan. Idag har vi kontor i USA, Storbritannien, Australien och Sydkorea. Företaget utvecklar, tillverkar och distribuerar vattenjetaggregat och styrsystem i världsklass för båtar såväl som fartyg i storlek mellan 7 och 100 meter och effektspannet 300 kW till 15MW. Tillämpningarna sträcker sig från patrullbåtar, arbetsbåtar, passagerarfartyg till lyxjakter. De unika produkterna har stark global efterfrågan och företaget ser en stark tillväxt under de kommande åren.

I Uppsala är vi ett 60-tal personer som är placerade och totalt är vi 75 personer globalt. På Marine Jet Power är vi stolta över att vara världsledande inom vattenjetaggregat och styrsystem. Våra kunder är globala och finns inom de privata- och offentliga sektorerna, samt inom försvarsmakten.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Marine Jet Power

Placering

Uppsala

Kontaktperson

Ls Jobbet AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons