Jobbsafari är en del avschibsted logo

Orderadministratör / Start 5 september till Telia

Orderadministratör / Start 5 september till Telia

Bravura · Luleå · Ansök senast 25 okt.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du arbeta med administration och orderhantering? Vill du dessutom arbeta på ett företag i framkant där du erbjuds goda möjligheter till utveckling? Vi söker nu medarbetare till Telia i Luleå!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i minst 12 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Telia. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget samt överrekrytering till Telia.

Uppdragstiden blir en ömsesidig testperiod där du som konsult har samma trygghet som en anställd. För dig som är ny på arbetsmarknaden är konsultuppdrag ett bra sätt att testa olika uppdrag, knyta kontakter och bygga upp ett konkurrenskraftigt cv.

Läs gärna mer om hur det är att jobba som konsult på Telia här

Om företagetTelia Company verkar inom IT- och telekombranschen. De hjälper företag och privatpersoner att kommunicera på ett enkelt, effektivt och miljövänligt sätt. Deras ambition är att vara ledande på alla sina marknader. De verkar internationellt och erbjuder en professionell och föränderlig miljö. Telia Company söker nu medarbetare till sitt kontor i centrala Luleå, där du blir en del av ett team med god gemenskap.

ArbetsuppgifterI rollen som orderadministratör arbetar du med orderläggning och registrering i flertalet olika system. Du löser och hanterar en stor variation av beställningar från Telias privatkunder. Du hanterar även felregistreringar och avvikelser, där din uppgift är att se till att ärendet blir löst och att alla berörda parter är informerade. Initialt hanterar du ärenden inom ett visst block och sedan utbildas du blockvis för att stärka din kompetens. I rollen ingår kontakt med kollegor över telefon och chatt för att kunna lösa ärenden och leveranser.

Du erbjuds en gedigen introduktion och har kontinuerlig dialog med din närmsta chef på Telia och Bravura för att få stöttning i ditt dagliga arbete och för att kunna ta nästa steg i din utveckling. Du tillhör en avdelning med nya och erfarna kollegor i samma roll som du. Tillsammans arbetar ni för att hitta bra lösningar och säkerställa nöjda kunder.
  • Administrera ordar
  • Hantera felregistreringar och avvikelser
  • Samarbeta med kollegor för att lösa kunds behov
  • Vid behov samla in kompletterade uppgifter genom kundkontakt över telefon
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Fullständiga gymnasiebetyg
  • God datorvana
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • Erfarenhet inom administration och/eller kundservice är meriterande
Vi ser att du är en lagspelare som har en god förmåga att samarbeta internt med ditt team och med andra avdelningar inom Telia. Vidare har du en god förmåga att kommunicera i tal och skrift då du hanterar många olika kontaktytor. Rollen kräver att du tar egna initiativ och har en förmåga att anpassa dig efter olika situationer och varierande arbetsuppgifter.

Övrig information
Start: 5 september
Plats: Luleå
Lön: Enligt överenskommelse
Övrigt: I denna process begär vi ut utdrag ur belastningsregister och genomför en kreditupplysning innan anställning

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Administratör, orderadministratör, administration, handläggare, ordersupport, orderadministration, orderhantering, ordermottagare, kundservice, kundtjänst, service, support, heltid, omgående, Norrbotten, Luleå, Piteå, Boden, Älvsbyn

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravura

Placering

Luleå

Dela jobbannonsen

Anmäl annons