Orderadministratör med branscherfarenhet till Mobility Motors

The Place AB · Stockholm

·

Ansök senast 16 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker dig som är en fena på administration och vill arbeta i en bred och koordinerande roll hos Sveriges största Nissan-exklusiva återförsäljare av person- och transportbilar. Hos Mobility Motors får du en utvecklande roll med stort ansvar och högt tempo!

Vi söker nu Mobility Motors nästa administrativa stjärna till anläggningen i Sätra. Tillsammans med dina fyra andra kollegor kommer du jobba i en bred administrativ roll och ingår i gruppen OTD - Order to delivery.

I rollen är du ansvarig för all administration kring samtliga bilaffärer i Sverige och är med i hela kedjan, från order till leverans. Du arbetar med beställning av bilar, fakturering och registrering av bilaffärer och till viss del med bokföring kopplat till affären. Du har koll på lagerstatus och arbetar löpande med beställningar av bilar. Andra administrativa uppgifter som ingår i rollen är registrering hos Transportstyrelsen och att teckna försäkringar till kunderna.

Vi hoppas att du kan börja så snart som möjligt och tjänsten gäller en direktrekrytering på heltid till Mobility Motors, alla frågor kring tjänsten besvaras av The Place.

Vem tror vi att du är?

För att göra succé och snabbt komma in i rollen hos Mobility Motors, hoppas vi att du har följande bakgrund:
  • Administrativ erfarenhet, gärna inom orderhantering från bilbranschen
  • Gymnasial utbildning
  • Goda kunskaper i Excel
  • Har du arbetat i KOBRA är det mycket meriterande
  • Svenska flytande i tal och skrift
Vi tror att du är en noggrann och strukturerad person som tar stort ansvar över både dina egna arbetsuppgifter och för gruppens gemensamma mål. Du är van att arbeta självständigt och att driva ditt arbete framåt. Du är stöttande, flexibel, prestigelös och hjälper gärna dina kollegor och hugger i där det behövs. Vidare har du en god social och kommunikativ förmåga, då rollen innebär många olika kontaktytor, internt som externt.

Vart kommer du jobba?

Mobility Motors är Sveriges största Nissan-exklusiva återförsäljare av person- och transportbilar och har idag fem fullserviceanläggningar belägna i Bromma, Sätra, Norrtälje, Malmö och Lund. De är även återförsäljare av Mercedes och Hyundai. Mobility Motors målsättning är att se till att deras kunder får ett så bekymmersfritt bilägande som möjligt och bästa tänkbara service.

The Place är Sveriges enda Worklife Partner

För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag - och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!

The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år. Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffor blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.

Nyckelord: Administratör, Orderadministratör, Mobility Motors, Nissan, Sätra, bilbranschen

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

The Place AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Alexandra Ärlestål

08-586 22 718