Jobbsafari är en del avschibsted logo

Order- och inköpsadministratör

Gazella Business Support AB · Stockholm · Ansök senast 28 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Just nu söker vi på Gazella Business Support efter en order- och inköpsadministratör till Techster, vars vision är att tillsammans med sina kunder och partners hitta kreativa lösningar på dagens och morgondagens IT-utmaningar. Hit välkomnas du till en familjär miljö i ett spännande skede då Tecster står inför en framtida tillväxtresa. Detta är en direktrekrytering till Techster. Vi intervjuar kandidater löpande så är du intresserad av tjänsten – skicka in ditt CV redan idag!

Vad Techster erbjuder dig
Hos Techster erbjuds en värderingsburen arbetsplats som förespråkar en god balans mellan privat­liv och arbete. På Techster får du stor möjlighet att påverka verksamhetens utveckling, strategi och kundrelationer genom eget ansvar och i ett gemensamt samarbete i teamet. Techster sitter i trevliga lokaler på Kungsholmen och är ett företag som står för hög kvalitet och ett personligt bemötande. De är ISO-certifierade och stolta vinnare av både DiGasell och Guldmyran 2020.

Din utmaning
  • Kontrollera att order är korrekta och uppföljning mot leverantör.
  • Fakturahantering, registrering och kontrollering av nya och ofakturerade orders.
  • Support till koordinatorteamet för orderläggning och fakturering.
  • Administrera order, lager och inköp genom i Visma.
  • Genomföra sortering och kvalitetskontroller i systemet.
  • Driva och genomföra process- och förbättringsåtgärder.
Erfarenhet
Vi tror att du har ca två års erfarenhet inom en liknande tjänst och känner dig bekväm med ett koordinerande och administrativt arbete. Utöver detta är du van att arbeta i ERP- system och har goda Excel kunskaper. En utbildning inom ekonomi, inköp eller logistik är meriterande men ej ett krav.

Personliga egenskaper
Vi söker efter dig som är en kommunikativ, pedagogisk och serviceinriktad person som trivs att jobba självständigt såväl som i grupp och har ett effektivt och strukturerat arbetssätt. Du är inte rädd för att ta egna initiativ och komma med förslag på förbättringar och förändringar där det behövs oavsett område. Du talar och skriver flytande på såväl svenska som engelska.

Om Techster
Techster grundades 2014 och är en komplett leverantör av IT-lösningar till både privata företag och offentlig sektor. Fokus ligger på erbjudandet av infrastruktur i datacentret. Med infrastruktur menas, server, datalagring, nätverk och backup. Techster är en fullserviceleverantör som arbetar för att hitta exakt de IT-behov som kunden har, oavsett om det handlar om att bygga ett modernt kontor med uppkopplade lösningar som hjälper kunden att arbeta effektivare, eller om det handlar om att bygga upp det moderna datacentret. Läs mer om Techster på deras hemsida: techster.se

Ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Registrera ditt CV via ansök-knappen! (I den här rekryteringen samarbetar Techster med Gazella Business Support.) Har du frågor är du välkommen att kontakta Moa Kalström som är ansvarig rekryterare för denna tjänst, moa.kalstrom@gazella.se

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Jobbar du inom Supply Chain? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Gazella Business Support AB

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons