Optiker till vårt glada gäng!

Center Syd Optik AB · Kävlinge

·

Ansök senast 14 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du jobba i en butik där du får utvecklas, har möjlighet att påverka din arbetssituation och där kunden alltid är i fokus?

Center Syd Optik är en privat och helt fristående liten butik som slog upp portarna i augusti 2017 med ledord som Service, Kvalitet och Engagemang!

Vårt mål är att skapa långsiktiga relationer med våra kunder. Vi engagerar oss och bryr oss om, såväl våra kunder som vår butik och varandra!


Vi söker dig som med glädje tar dig an varje dag och försöker göra det bästa av den. Du är glad, positiv och utåtriktad. Vi ser gärna att du motiveras av varierande arbetsuppgifter. I vår butik hjälps vi åt med allt och jobbar tillsammans som ett team där alla arbetsuppgifter är precis lika viktiga. Detta innebär att du som optiker även ibland arbetar på butikssidan. Hög arbetsmoral och noggrannhet är en självklarhet. Vi söker dig som ser stressiga perioder som en utmaning och lugna perioder som en tid för utveckling.


Vi bokar alltid 60 minuter på varje synundersökning vilket ger dig bra förutsättningar att kunna göra ditt bästa, varje gång, i lugn och ro.

Hos oss får du som optiker jobba med modern teknik så som Funduskamera, synfältsmätning och tryckmätning då vi aktivt jobbar med ögonhälsa.

Vi arbetar även med astenopiska besvär enligt SATO-mallen.


I ansökan önskas att du berättar om dig själv, anger din erfarenhet, framtidsmål samt att du anger ett löneanspråk med motivering. Referenser tas med vid kallelse till intervju. Ansökan skickas till: ekonomi@centersydoptik.seOm arbetsgivaren

Arbetsgivare

Center Syd Optik AB

Placering

Kävlinge

Kontaktperson

Center Syd Optik AB

Ansök via mejl