Jobbsafari är en del avschibsted logo

Optiker till Direkt Optik, Östersund

Direkt Optik AB · Östersund · Ansök senast 28 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker en legitimerad optiker, gärna med kontaktlinsbehörighet, till vår butik i Östersund som öppnar åter inom kort.

Din profil

Är du en social person som brinner för optikeryrket? Strävar du efter en god arbetsmiljö och mer tid för kunderna? Tycker du även om att arbeta med kvalitetsprodukter? Då kan du vara den optiker vi söker.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter blir främst att utföra synundersökningar och föreslå den bästa optiska lösningen med vårt stora urval av kvalitetsprodukter. Naturligtvis står kunden alltid i centrum och som optiker på Direkt Optik så får du vara optiker med kvalitet och inte kvantitet. Tillsammans hjälps vi åt att erbjuda den bästa kundservicen. Vi vill överträffa kundernas upplevelse. I vår butik jobbar vi tätt ihop och alla hjälps åt med de flesta arbetsuppgifterna.

Anställningsform

Heltid, men även deltidsanställning kan diskuteras.

Om företaget

Direkt Optik är en rikstäckande kedja med idag ca 40 butiker runt om i landet och som har funnits på den svenska marknaden i snart 30 år. Vi ingår i en holländsk optik-koncern med nära 500 butiker i flera länder. Direkt Optik växer och kommer de närmsta åren att vara i en extremt expansiv fas.

Låter det som något för dig?

Urval sker löpande så skicka din ansökan redan idag till j.eklund@direktoptik.com. Välkommen med din ansökan senast den 28 februari.

För mer information eller frågor, vänligen kontakta Jessica Eklund tel. 044-28 22 84.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Direkt Optik AB

Placering

Östersund

Kontaktperson

Direkt Optik AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons