Jobbsafari är en del avschibsted logo

Optiker sökes till Specsavers Visby

Specsavers Visby AB · Gotland · Ansök senast 30 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Som optiker vill du naturligtvis fokusera på det du är bäst på – att göra synundersökningar. Dina kunder förtjänar en omfattande synundersökning, tydliga råd och trevlig service. Det är därför vi erbjuder ett gediget utbildningsprogram, anordnar vår årliga kliniska konferens och ser till att ditt synundersökningsrum endast har toppmodern utrustning.

Det här är bara några exempel på allt vi erbjuder för att du ska kunna fokusera på resan mot att göra bättre ögonhälsa tillgänglig för alla. Specsavers har mer än 31 miljoner kunder världen över, och över 30 000 partners och medarbetare. Vi är alltid på jakt efter nya entreprenörer som vill följa med på vår resa och göra en verklig skillnad.

Vad du kommer att göra

Tillsammans med vårt skickliga och engagerade specialistteam i butiken kommer du att:

  • utföra omfattande syn- och kontaktlinsundersökningar;
  • upptäcka avvikelser i ögat och vid behov remittera kunder till ögonläkare;
  • använda toppmodern utrustning
  • informera dina kunder om vilka glas och bågar som lämpar sig bäst för deras styrkor, hur man använder kontaktlinser och vid behov göra efterkontroller;
  • erbjuda bästa möjliga kundservice, så att kunderna gärna kommer tillbaka;
  • vara en ambassadör för Specsavers mål att göra bättre ögonhälsa tillgänglig för alla och driva optikbranschen framåt.

Vem du är

  • En legitimerad optiker med relevanta examensbevis.
  • En kunnig optiker som gärna tar sig tid och delar med sig av klinisk expertis och erfarenheter för dina butiksmedarbetare.
  • En teamplayer med en positiv attityd och utmärkt kommunikationsförmåga.
  • Mån om att driva utvecklingen inom optikbranschen framåt.
  • Strävar efter att erbjuda bästa möjliga kundupplevelse.
  • Trivs med ett högt tempo och är entusiastisk över möjligheten att arbeta inom ett innovativt företag vars mål är att förändra och utveckla landets optikbransch.


Coronavirus – VI tar gärna emot din ansökan

COVID-19 har vänt upp och ner på vår värld och vi har blivit tvungna att ändra sätten vi vanligtvis rekryterar på. Vi vill informera om att vi gärna tar emot din ansökan – men för din och våra kollegors säkerhet så kommer alla intervjuer att hållas över telefon eller video tillsvidare. Efter det att vi mottagit din ansökan kommer vi att kontakta dig för att diskutera dina möjligheter hos oss. Vi kan garantera dig att vi är lika trevliga online som i verkligheten.

Det här är ett Great Place to Work!

Specsavers är en arbetsgivare som verkar för lika rättigheter och möjligheter för alla. Vi är alla olika, precis som de kunder vi hjälper varje dag. Vi behandlar människor rättvist och skapar en miljö där vi både respekterar och värdesätter skillnader och där vi uppskattar alla våra anställdas roll i att göra Specsavers till en ännu bättre arbetsplats.


Mer om oss

Livet är till för att levas. Därför har våra kompetenta, glada och drivna team gjort det till sitt uppdrag att erbjuda lättillgänglig synvård till så många som möjligt. Vi är redan branschledande inom tekniska innovationer och kundservice, och nu inleder vi en ny era genom att göra bättre ögonhälsa tillgänglig för alla.

Kontakta oss

Har du funderingar eller frågor om detta jobb?


Välkommen att kontakta

Nina de Knoop

0730-597613

nina.deknoop@specsavers.com

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Specsavers Visby AB

Placering

Gotland

Kontaktperson

Specsavers Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons