Jobbsafari är en del avschibsted logo

Operatör/Truckförare i Trestadsområdet

Tranpenad · Trollhättan · Ansök senast 26 mars (4 dagar kvar)

Heltid

Söker du ett arbete med varierande arbetsuppgifter, stort eget ansvar och trevliga kollegor? Är du en nyfiken person med fallenhet för kvalitet och noggrannhet? Då kan det här vara jobbet för dig!

Om tjänsten

Som operatör kommer du som utgångspunkt att arbeta under någon av fabrikens teamledare och tillhöra dennes arbetslag. Du ansvarar för den dagliga operativa driften av tilldelad arbetsstation och att ditt arbete hanteras effektivt, med en överenskommen kvalitet för att vi tillsammans ska nå önskad produktivitet.

Som operatör i kundens produktionsorganisation är du nyfiken, kunnig, lyhörd och lösningsorienterad där arbetet kräver en god dialog med kollegor, teamledare och fabrikschef. Du bidrar till en god arbetsmiljö genom din närvaro, beteende och bemötande. Som operatör har du ett personligt ansvar gällande att följa arbetstiderna, bolagets riktlinjer och fabrikens överenskomna rutiner.

Arbetsuppgifter
  • Ansvara för driften av en automatiserad arbetsstation som mixar och förpackar produkten
  • Ansvara för att arbetsstationen arbetar utifrån förutbestämda parametrar
  • Se till att arbetsstationen är igång och fungerar utan avbrott
  • Ibland använda truck för att hjälpa till att ställa undan färdigställda pallar
Om dig som söker
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, du ska vara nyfiken, lyhörd och en god kollega. Du bör också vara duktig på att samarbeta, tänka snabbt och vara lösningsorienterad.

Krav
  • En teknisk utbildning på minst gymnasie/YH-nivå, eller utbildning som arbetsgivaren bedömer vara likvärdig
  • Minst 1 års erfarenhet av processtillverkande industri, eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer vara likvärdig
  • Truckkort, med minst behörigheterna B1-B3
  • B-körkort och tillgång till egen bil
  • Talar och skriver obehindrat på svenska
Meriterande
  • Erfarenhet av motviktstruck
Vad vi kan erbjuda dig
Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjorna Nordic Wellness, Actic, SATS och Fitness24Seven!

Övriga villkor

Arbetstider: Dagtid
Omfattning
: Heltid
Lön
: Enligt avtal
Start
: Omgående



Om Tranpenad


Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom vårt segment, med 2 000 medarbetare och kontor i Stockholm, Eskilstuna, Göteborg, Trollhättan, Jönköping och Helsingborg. Genom att vara personliga, kompetenta och ansvarstagande i allt vi gör - och ha roligt medan vi gör det - blir vi det personliga bemanningsföretaget som alla pratar om. Tranpenad är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega.

Ansökan
Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.

Efter att du skickat in din ansökan kommer du även få göra ett personlighetstest som skickas till din mejl från Alva Labs. Det finns inga rätt eller fel, testet ett sätt för oss att på ett objektivt sätt få en bild av vem du är. Du behöver genomföra testet så snart som möjligt efter att du fått länken skickad till dig.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Tranpenad

Placering

Trollhättan

Dela jobbannonsen