Operatörer till kund i södra Stockholm

Logent · Stockholm

·

Ansök senast 31 aug.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om tjänsten

Nu söker vi lösningsorienterade, nyfikna och tekniskt lagda personer med ett starkt driv som vill jobba som operatör hos vår kund i Södra Stockholm.

Som operatör hos vår kund kommer dina arbetsdagar vara roliga och varierande. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära att ansvara för olika delar av tillverkningsprocessen, övervaka, kontrollera, kvalitetstesta samt dokumentera de olika produkterna på vår kunds avdelning. Vidare kommer du även att övervaka de olika maskinerna. En stor del av arbetet handlar om administration där du dokumenterar dina arbetsmoment löpande. Allt arbete sker enligt skriftliga instruktioner SOP och följer GMP (Good Manufacturing Practice). Du kommer även att vara delaktig i viktiga förbättringsarbeten.

Tjänsten är ett konsultuppdrag och sträcker sig initialt i 6 månader med goda möjligheter till förlängning. Som operatör hos vår kund kommer du att arbeta skift.

Om kunden

Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju.

Din profil

För att lyckas i rollen som operatör tror vi du har ett stort tekniskt intresse och har ett starkt driv. Vi tror också att du gillar och trivs att arbeta grupp då stora delar av arbetet innebär att arbeta tillsammans med dina kollegor. Vidare ser vi att du har god fysik då arbetet är fysiskt krävande där tunga lyft kan förekomma. Du har även en stark vilja att lära och utvecklas i rollen som operatör. Du bör behärska svenska och engelska väl i såväl tal som skrift då dokumentation är en stor del av dina arbetsuppgifter.

Kravprofil:
  • Gymnasiekompetens, gärna med naturvetenskaplig eller teknisk inriktning.
  • Relevant arbetslivserfarenhet för att uppfylla de krav som ställs i rollen, gärna inom industri och produktion
  • Minst 2 års sammanhängande arbetslivserfarenhet
  • Öppen för att arbeta alla olika skiftgångar
Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!

Läs mer på www.logent.se

Om ansökan

Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig konsultchef går igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig konsultchef på en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta konsultchef Linnea Hodin på linnea.hodin@logent.se

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Logent

Placering

Stockholm