Jobbsafari är en del avschibsted logo

Operatörer sökes till Hasopor i Askersund

Operatörer sökes till Hasopor i Askersund

Hasopor · Askersund · Ansök senast 18 apr.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker dig som vill jobba som operatör inom skumglastillverkning. Som operatör hos oss övervakar och styr du processen vid tillverkningen av skumglas. Du arbetar också med underhåll som maskinbearbetning, plåts/svets och mekaniska reparationer samt renhållning.

Dina arbetsuppgifter

Arbetet är till största delen organiserat i skiftlag om två personer. Du kommer ha ett tätt samarbete med din skiftkollega. Vi söker dig som har förmågan att samarbeta med fokus på skiftets prestation. Hasopor bedriver en kontinuerlig tillverkningsprocess dygnet runt där man som operatör arbetar 5-skift.

Din profil

Vi vill att du är ansvarsfull, drivande, prestigelös och förstår vikten av att arbetet utförs med god kvalité. Arbetsuppgifter och produktionstakt kan variera, det är därför viktigt att du är flexibel och kan hantera förändringar i arbetstempo. Tidigare erfarenhet av industriarbete eller arbete som reparatör/mekaniker är meriterande.

Meriterande kompetenser
  • Truckkort
  • Skylift
  • Travers
  • Heta arbeten
  • Svetskunnighet
Ansökningsförfarande

Skicka in din ansökan redan idag! Då urval sker löpande kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Hedvig Högström , hedvig.hogstrom@skill.se

Du ansöker till tjänsten via vår hemsida www.skill.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Lycka till med din ansökan!

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Hasopor

Placering

Askersund

Dela jobbannonsen

Anmäl annons