Jobbsafari är en del avschibsted logo

Operatörer sökes till AstraZeneca

Randstad · Södertälje · Ansök senast 9 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Din roll
Som operatör inom Sweden Operations är du en viktig del i verksamheten där du kvalitetssäkrar arbetet och bidrar till att kunden kan känna sig trygg med produkten. Du övervakar produktion, hanterar maskiner/utrustning, utför enklare underhållsarbeten samt dokumenterar dina löpande arbetsmoment. Uppföljning och problemanalyser gör du med hjälp av Lean-verktyg. 

Ansvarsområden

Operatörer sköter driften av tillhörande utrustning inom ett avsnitt. Detta innebär förberedelser inför nya processer, övervakning under processens gång, samt avslutande åtgärder (rengöring etc.) efter avslutad process. Allt arbete är standardiserat och det ingår i samtliga roller att arbeta med ständiga förbättringar. Allt arbete sker enligt skriftliga instruktioner SOP och följer GMP (Good Manufacturing Practice). 
Företaget har öppet dygnet runt och du kommer att arbeta skift.

Kvalifikationer

Kravprofil
• Minst gymnasiekompetens, gärna med naturvetenskaplig eller teknisk inriktning.
• Meriterande är relevant arbetslivserfarenhet för att uppfylla de krav som ställs i rollen,   gärna inom industri och produktion, särskilt inom läkemedelsbranschen och/eller inom  AstraZeneca.
• Ha mycket goda kunskaper i både tal, skrift och läsförståelse i det svenska språket.
• Erfarenhet av GMP och LEAN är meriterande då det är arbetssätt som genomsyrar hela AstraZeneca.
• Vara kundfokuserad samt ha en god samarbetsförmåga och social kompetens.
• Kunna arbeta alla typer av skift.
• Truckkort är meriterande

Framgångsfaktorer

Du är nyfiken och ansvarsfull och tycker att effektivitet och noggrannhet är A och O i arbetet. Du är också positiv och trivs i en miljö med ett nära samarbete mellan kollegor och kringfunktioner. Du har även en stark vilja att lära och utvecklas i rollen som operatör. För att trivas i denna tjänst bör du också ha ett tekniskt intresse och inte ha några problem med visst fysiskt arbete.


Ansökan

Tillsättning sker löpande och platserna kan därför komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdatum 9/10

Om företaget

På AstraZeneca gör alla våra medarbetare skillnad för patienters liv varje dag.  

AstraZeneca är verksamma i mer än 100 länder världen över och ett av Sveriges viktigaste exportföretag. I Södertälje finns AstraZenecas största globala produktions- och distributionsanläggning och en av världens största tillverknings- och packningsenheter för läkemedel – Sweden Operations. AstraZeneca producerar och packar allt från tabletter och kapslar till inhalatorer, frystorkade produkter, sprejer, flytande lösningar och mycket mer.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Södertälje

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons