Jobbsafari är en del avschibsted logo

Operatör till varmförzinkningen på Smekab Citylife

Operatör till varmförzinkningen på Smekab Citylife

Smekab Citylife · Kristianstad · Ansök senast 18 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Smekab Citylife växer trots ett år med mycket oro på marknaden. Budget för 2021 är lagd och vi planerar för fortsatt tillväxt. I vår varmförzinkningsanläggning önskar vi nu höja kompetensnivån ytterligare och söker därför två erfarna operatörer till denna avdelning.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter

Som operatör i vår varmförzinkningsanläggning arbetar du med alla förekommande arbetsuppgifter, från upphängning av detaljer till styrning av varmförzinkningsprocessen samt efterbearbetning och kvalitetskontroll av behandlade produkter.

Du förväntas också medverka i vårt arbete med ständiga förbättringar och tillsammans med kollegorna på ditt skift optimera processen.

Vissa arbetsmoment är fysiskt tunga.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Du som söker denna tjänst har tidigare erfarenhet av arbete i varmförzinkningsanläggning - ju färskare desto bättre. Du är en van industriarbetare och allmänt tekniskt kunnig och intresserad.

Som person är du en utpräglad lagspelare som inte är rädd för att ta egna initiativ eller komma med förbättringsförslag. Du tycker om att ta ansvar och får gärna besitta goda ledaregenskaper. Du är flexibel, driven och kvalitetsmedveten.

Du har goda datorkunskaper och vi tror att du tidigare arbetat i något affärssystem. B-körkort är ett krav. Truck- och traverskort är meriterande.

Information och kontakt

Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Smekab Citylife. Provanställning tillämpas.

Arbetet är förlagt till tvåskift på Smekab Citylifes anläggning i Önnestad.

Tillsättning sker efter överenskommelse, men skicka gärna din ansökan via www.wikan.se redan idag, då vi tillämpar löpande urval. Sista ansökningsdag är den 18 december.

För mer information eller vid frågor kring tjänsten, kontakta Kristoffer Svensson på 044 - 590 65 08.

Om Wikan Personal

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Smekab Citylife

Placering

Kristianstad

Kontaktperson

Kristoffer Svensson

044-5906508

Dela jobbannonsen

Anmäl annons