Operatör till TM3

Billerudkorsnäs Sweden AB · Kalix

·

Ansök senast 31 jan.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

I samband med pensionsavgång söker vi nu 1 st Operatör till vår avdelning TM3 - Torkmaskin på vår produktionsanläggning i Karlsborg.

Som Operatör är du en viktig del i ett skiftlag där alla arbetar tillsammans för att nå uppsatta mål. Vi sätter höga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre. Arbetet omfattar rondering, övervakning, renhållning, felavhjälpning & problemlösning. Här kommer du att få delta i både arbetsmiljö- och förbättringsarbete som präglas av högt säkerhetstänk, dialog och trivsel. Tillsammans ser vi till att produktionen sker med säkerheten främst, och alltid med högsta kvalitét. Upplärning kommer att fås på plats.

Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid och arbetstiden är förlagt till 5-skift. Vi tillämpar provanställning.

Oavsett om det är ditt första arbete efter studier eller om du vill testa något nytt så har vi ett spännande och utvecklande jobb för dig. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning bidrar med till verksamheten och välkomnar därför särskilt kvinnliga sökanden samt sökande med olika bakgrund och erfarenhet.

Kvalifikationer

- Fullgjord gymnasieutbildning med godkända betyg,

- B-körkort är ett krav,

- Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.

Personliga egenskaper

Till den här tjänsten söker vi dig som kan arbeta på ett strukturerat sätt med säkerheten i fokus. Du är analytiskt lagd och tycker om att fokusera på detaljer samtidigt som du förstår deras betydelse för helheten. För att lyckas i rollen behöver du ha ett stort engagemang i det du gör och en vilja att ta dig an nya utmaningar. Du agerar på ett respektfullt och prestigefullt sätt gentemot dina medarbetare och främjar gruppen och relationerna med andra människor.

Vi ser gärna att du känner igen dig i våra värdeord på BillerudKorsnäs; tänka nytt, känna ansvar, samarbete och skapa värde. Vi har en informell företagskultur där vi uppmuntrar våra medarbetare att bidra med nya idéer, att dra fördel av och arbeta tillsammans, att ta ansvar för säkerheten och vår egen arbetsmiljö och att skapa mervärde både internt och externt. Tillsammans bygger vi ett företag i världsklass.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Mikael Strand, Sektionschef TM3, Tel 0923-66378.

Har du funderingar kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Hanna Lundbäck, HR Business Partner, Tel 0923-66205.


Sista dag för ansökan

2021-01-31


Ansökningsinformation

Välkommen med din ansökan senast den 2021-01-31. Vi kommer efter ansökningsperiodens slut påbörja urval och du kan förvänta dig någon form av återkoppling under februari månad.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Billerudkorsnäs Sweden AB

Placering

Kalix

Kontaktperson

Billerudkorsnäs Sweden AB