Jobbsafari är en del avschibsted logo

Operatör till Sintringen

Sandvik Mining and Rock Solutions - Västberga · Stockholm · Ansök senast 7 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Sandvik Mining and Rock Solutions är ett affärsområde inom Sandvik-koncernen och en världsledande leverantör av maskiner, hårdmetallverktyg, service och tekniska lösningar för gruvindustrin. Vi har ett stort och spännande produktprogram som omfattar bergborrning, bergavverkning, krossning, lastning och transportlösningar.

På vår produktionsenhet inom Rock Tools i Västberga (Stockholm) tillverkar vi hårdmetallstift till bergavverkande verktyg och vi är 65 medarbetare som jobbar med allt från konstruktion till planering och produktion. Nu söker vi en operatör till sintringen och vi välkomnar dig till en arbetsplats med härliga kollegor och bra förmåner.

Det här är ett vikariat som sträcker sig cirka ett år framåt.

Om jobbet

Som operatör på sintringen ansvarar du för hela processen i sintringen, från lastning till lossning samt kvalitetssäkring. Det innebär att du tar emot pressade stift, staplar dem och ställer in dem i sintringsugnen samt övervakar processen. När det är färdigt tas stiften ut genom manuell hantering. Avslutningsvis så sker kallade fysikaliska mätningar – HC-Com och densitet. En viss del truckkörning ingår vid lastning och lossning. Arbetet går vi såklart igenom med dig när du börjar hos oss.

I denna tjänst är det mycket viktigt att du är säkerhetsmedveten då du kommer att hantera känsliga processer. Du kommer bland annat att starta, övervaka och avsluta processen samt att det ställs vissa krav på rutiner vid hanteringen. Du arbetar självständigt under eget ansvar och stundvis i högt tempo. Då vi kontinuerligt arbetar med att förbättra produktionen genom ständiga förbättringar är det viktigt att du bidrar med dina tankar och idéer för att hitta nya sätt att arbeta - både för att bibehålla en hög säkerhetsnivå men också för att effektivisera verksamheten.

Arbetet sker i tvåskift.

Din profil

Vi tror att du är kvalitetsmedveten, kvicktänkt och strukturerad som person. Troligen har du en teknisk utbildning från gymnasiet eller YH/KY, alternativt har du skaffat dig motsvarande erfarenhet i arbetslivet. Har du också tidigare erfarenhet av arbete med ugnar är det mycket meriterande. Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper, som utmärks av att du har du en hög känsla för att leverera ett gott resultat och du förstår vikten av att produkterna som lämnar din arbetsstation har en riktigt hög kvalitet. Vi ser även att du har ett högt säkerhetstänk och sätter säkerheten främst i allt du gör. För att trivas här tror vi också att du gillar att befinna dig i en föränderlig miljö med god teamkänsla. Hos oss är det viktigt med ett bra samarbete inom det egna teamet men även med närliggande avdelningar. Att erbjuda en hjälpande hand till kollegor är en självklarhet för dig och du är mån om att skapa bra samarbeten. Du tycker även om att arbeta med förbättringar och utveckling i verksamheten. Du har goda kunskaper i svenska, i båda tal och skrift.

På Rock Tools arbetar vi aktivt med mångfald och inkludering och vi är övertygade om att det leder till en bättre vardag för alla.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-06-07.

Läs mer om Sandvik Group och ansök via home.sandvik/karriar, jobb-id: R0027620.

Kontaktinformation

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Jessica Millegård, rekryterande chef, 079-062 24 64

Fackliga kontaktpersoner:

Alexander Sunesson, IF Metall, 08-726 63 09

För frågor angående rekryteringsprocessen kontakta HR Services, 020-26 14 44.

Ansvarig rekryterare

Johnny Sjöstrand

Vi har tagit ställning till vilka rekryteringskanaler och vilken typ av marknadsföring vi vill använda och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare och rekryteringssajter.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Sandvik Mining and Rock Solutions - Västberga

Placering

Stockholm

Kontaktperson

SANDVIK AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons