Jobbsafari är en del avschibsted logo

Operatör till kund i Eslöv

Adecco Sweden AB · Eslöv · Ansök senast 11 juni

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du noggrann, har ett öga för detaljer och är intresserad av att arbeta inom produktion? Hos vår kund i Eslöv kommer du att arbeta med att tillverkning till fordonsindustrin som gör skillnad.

Om tjänsten
Som Operatör hos vår kund kommer du köra, övervaka och säkerställa den automatiska processen utifrån kund- och maskinspecifikationer. Processen har höga kvalitetskrav och arbetsuppgifterna är utmanande, omväxlande och med utvecklingsmöjligheter för rätt person. Du ansvarar också för att produktionen fungerar väl och effektivt. Som Operatör innefattar rollen även att delta i olika förbättringsprojekt för att bidra till företagets utveckling.

Arbetstiderna är förlagda till 3-skift med start enligt överenskommelse. Detta är en heltidstjänst och du kommer att bli anställd som konsult hos Adecco.

I din roll som Operatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Styra och operera maskinerna
- Övervaka tillverkningsprocessen
- Kvalitetskontrollera process och produkt
- Delta i förbättringsprojekt

Om dig
Vi söker dig med tidigare erfarenhet som operatör eller liknande inom produktion och industri och att du har stort intresse och vilja att lära och utvecklas. Tempot kan ibland vara högt och uppgifterna många, därför är egen personlig drivkraft, målmedvetenhet, engagemang och förmåga att jobba självständigt under eget ansvar viktigt då du opererar linjen själv.
Vidare är du orädd, noggrann och tycker om utmaningar och problemlösning. Önskvärt är att du har robotvana och god datorvana.

Viktigt för tjänsten:
- Att du kan arbeta skift
- Körkort och tillgång till bil
- Truckkort B1 och B3 är meriterande

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?
Tjänsten är ett konsultuppdrag med 6 månaders visstidsantällning, vilket betyder att du är anställd av Adecco och uthyrd till kund. På lång sikt kan det även finnas möjlighet att bli direktanställd hos någon av våra kunder. Konsultrollen är ambulerande vilket innebär att du kan få chans att jobba hos olika kunder. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och erbjuder dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Är du intresserad?
Urval sker löpande och du skickar in ditt CV och personliga brev genom att ansöka via annonsen. Vi är nyfikna på vad du har gjort tidigare och varför du är rätt person för jobbet. Vi tar inte emot CV via mail, utan du ansöker direkt genom systemet.

Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Ellen Nilsson via ellen.nilsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Operatör, Maskinoperatör, Processoperatör, Montör, Industri, Produktion, Truckkort, Skift, Eslöv, Adecco

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Adecco Sweden AB

Placering

Eslöv

Dela jobbannonsen

Anmäl annons