Jobbsafari är en del avschibsted logo

Operatör till FiG metall i Gnosjö

FIG Metall Aktiebolag · Gnosjö · Ansök senast 19 dec. (18 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Gillar du att arbeta med moderna maskiner och brinner för utveckling? Har du tidigare erfarenhet av arbete som maskinoperatör och/eller teknisk utbildning så har vi tjänsten för just dig.
Vi söker flera CNC operatörer just nu. Arbetstiden är förlagd på ständig kväll.

ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att arbeta som CNC operatör på olika maskiner. Maskinerna som finns i maskinparken är bla Mazak, Citizen, Nakamura, Miyano och Brother. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av maskinkörning, mätning, inställning av maskin. Det är meriterande om du arbetat med de maskinerna tidigare. Du kommer att arbeta med CNC maskiner, Svarv och fräs. 

PERSONLIGA EGENSKAPER KVALIFIKATIONER

Som person är du driven och engagerad. Vi ser att du brinner för tekniskt arbete och har sedan tidigare erfarenhet av ritningsläsning och mätning med olika mätinstrument. Du klarar av att arbeta under tidspress. För att du ska trivas på jobbet är det viktigt att du trivs med att arbeta i grupp.

OM TJÄNSTEN

Tjänsten som CNC operatör är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos FiG Metall. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget eller anställning hos kund.

 

ÖVRIG INFORMATION

Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

FIG Metall Aktiebolag

Placering

Gnosjö

Kontaktperson

Eterni Sweden AB

Dela jobbannonsen