Operatör till AstraZeneca i Södertälje

Operatör till AstraZeneca i Södertälje

Kelly Ocg Uk Ltd · Södertälje · Ansök senast 31 aug. (37 dagar kvar)

Heltid · Säsongsjobb

Arbetsbeskrivning

Inom läkemedelsindustrin gör alla medarbetare skillnad för patienters liv varje dag. Vill du vara med på resan? Kom och arbeta som operatör hos AstraZeneca i Södertälje. Inom industrin är det A O att vara noggrann och ansvarsfull. För att trivas som bäst gillar du att arbeta i team, har inget emot att arbeta fysiskt när det behövs och har ett intresse för teknik. Med dessa kvalitéer har du bästa möjligheter att utvecklas inom rollen som operatör. Hos oss får du kollektivavtalade löner, friskvårdsbidrag och möjlighet att ta truckkort. Jobbet kan tillsättas innan ansökningstiden är slut, så sök redan idag!


På grund av kommande semesterperiod så kan rekryteringsprocessen ta längre tid än vanligt. Vi kommer att återuppta processen som vanligt i augusti.

Ansvarsområden

Som operatör inom Sweden Operations är du en viktig del i verksamheten där du kvalitetssäkrar arbetet och bidrar till att kunden kan känna sig trygg med produkten. Du övervakar produktion, hanterar maskiner/utrustning, utför enklare underhållsarbeten samt dokumenterar dina löpande arbetsmoment. Uppföljning och problemanalyser gör du med hjälp av Lean-verktyg. Operatörer sköter driften av tillhörande utrustning inom ett avsnitt. Detta innebär förberedelser inför nya processer, övervakning under processens gång, samt avslutande åtgärder (rengöring etc.) efter avslutad process. Allt arbete är standardiserat och det ingår i samtliga roller att arbeta med ständiga förbättringar. Allt arbete sker enligt skriftliga instruktioner SOP och följer GMP (Good Manufacturing Practice). Företaget har öppet dygnet runt och du kommer att arbeta skift.

Kvalifikationer

Krav

 • Gymnasieexamen
 • Minst två års erfarenhet inom lager och logistik eller industri och produktion
 • Ha mycket goda kunskaper gällande tal, skrift och läsförståelse av det svenska språket
 • Kunna arbeta alla typer av skift
 • Bo max en timmes resväg från Södertälje

Meriterande

 • Gymnasieexamen inom naturvetenskap eller liknande relevant examen
 • Studier på Mälardalens tekniska gymnasium, MTG
 • Erfarenhet av att dokumentera, t ex avvikelserapportering, vana att arbeta med protokoll, recept, loggböcker eller liknade (ett dokumentationstest kommer att genomföras vid intervjutillfället)
 • God systemvana, t ex SAP eller motsvarande
 • Erfarenhet av GMP och LEAN
 • Vara kundfokuserad samt ha en god samarbetsförmåga och social kompetens

Om företaget

Kelly Ocg Uk Ltd

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kelly Ocg Uk Ltd

Placering

Södertälje

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons