Jobbsafari är en del avschibsted logo

Operatör sommarvikariat till Securitas Contactcenter-Ledningscentral

Operatör sommarvikariat till Securitas Contactcenter-Ledningscentral

Securitas · Malmö · Ansök senast 28 apr.

Deltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Som operatör på vårt Contact center kommer du agera som spindeln i nätet för våra kunders jourtjänster. Du tar emot inkommande samtal och säkerställer att rätt åtgärd sätts in baserat på i förväg fastställda riktlinjer som tagits fram i överenskommelse med kunden.
Exempel på uppdrag som
Contact center hanterar:
Telefonitjänst
Fastighetsjour
Trygghetsjour
Krisjour

Som operatör i vår ledningscentral har du ansvaret för väktarnas säkerhet via övervakning när dom är ute hos våra kunder, både på rutinuppdrag och larmutryckningar. Du tar emot samtal från våra väktare och är behjälplig under hela deras arbetspass från deras uppstart till avslut. Du säkerställer att rätt åtgärd sätts in utan fördröjning. Du fattar snabba beslut baserade på i förväg fastställda riktlinjer som tagits fram. Framför allt fungerar du som ett stort stöd för våra väktare när de utför ärenden ute hos kund som stundtals kan vara riskfyllda.

Tjänsten passar dig som trivs i en fartfylld, samordnande roll och vill kombinera detta med ett samhällsviktigt uppdrag. Ibland är det tufft att stå mellan stressade väktare eller hyresgäster och våra kunders intressen men vi har en stark gemenskap i centralen där vi kollegor stöttar varandra. Vi arbetar aktivt för en så bra och trivsam arbetsplats som möjligt. Arbetsplatsen är från 2010-talet och är tillgänglig för rullstol eller rollator. Har du behov av mer individuella anpassningar, har vi kunskap om bidrag till arbetshjälpmedel.

Trivs du i en roll där du har ett stort kontaktnät och samtidigt gör en viktig samhällsinsats? Vi på Securitas letar just nu efter dig som vill axla rollen som operatör hos oss. Hos oss blir du otroligt viktig för våra väktare och fastighetsmontörer - Är du nyfiken att höra mer om tjänsten? Läs då mer nedan!

Vi är trygghet. Vi är Securitas. 


Kvalifikationer

Har gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska och engelska. Då du kommer att använda datorn som ditt främsta verktyg, ser vi gärna också att du som söker har en god datorvana sedan tidigare.

Som person tror vi att du är en serviceinriktad, lugn och organiserad person som kan hantera periodvis högt arbetstempo. Vi ser gärna att du som söker har ett stort intresse för teknik och har lätt att förstå instruktioner.

Då du kommer att ha ett stort ansvar i din roll, men samtidigt jobba väldigt nära såväl kunder som kollegor, tror vi att du har lätt att jobba både självständigt men också i team. Att ta ansvar kommer naturligt för dig - du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och vaksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.


Ytterligare information

Du söker till tjänsten genom att klicka på ansök här nedan. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Vi jobbar med löpande urval, så om du är intresserad av tjänsten: inkom med din ansökan redan idag!

Securitas har gjort medieval för samtliga rekryteringar så vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster. Har du frågor kring rollen är du dock varmt välkommen att höra av dig till kontaktperson: Mats Östlund

Tjänsten är ett sommarvikariat med möjlighet till förlängning med tillträde enligt överenskommelse.

För anställning inom Securitas Sverige AB krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (företaget gör den ansökan). Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer även urvalstester att användas.

Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Securitas

Placering

Malmö

Dela jobbannonsen

Anmäl annons