Jobbsafari är en del avschibsted logo

Operatör, maskinell brodyr till Swedol-TOOLS

Swedol-TOOLS · Örebro · Ansök senast 13 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Kan du maskinell brodyr och vill vara delaktig i att bygga upp en ny avdelning på Swedol-TOOLS logistikcenter i Örebro?

Vi söker nu flera kundorienterade medarbetare till Swedol-TOOLS i Örebro. Här får du som har tidigare erfarenhet av maskinell brodyr och-/eller brodyrkortkonstruktion eller erfarenhet som maskinoperatör vara delaktig i att bygga upp en ny avdelning på företagets logistikcenter, då vi flyttar vår förädlingsverksamhet för plagg och textil från Göteborg till Örebro.

Som medarbetare på Swedol-TOOLS får du verka i en platt organisation med korta beslutsvägar, med närhet till kunden och där dina insatser märks. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Swedol-TOOLS får du vara en del av ett mycket spännande samgående mellan två i grunden framgångsrika och stabila företag med stadig tillväxt. Som medarbetare på vårt logistikcenter i Örebro får du arbeta i en trivsam miljö med kompetenta medarbetare.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Utföra maskinell brodyr på plagg och övriga textilier
  • Brodyrkortkonstruktion
  • Tryck av värmetransfers på plagg
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Orderhantering, materialhantering av varor som förädlas, packning och leveransrapportering i vårt affärssystem samt vid behov övriga förekommande arbetsuppgifter på logistikcentret.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av brodyrkortkonstruktion och-/eller maskinell brodyr på textilier. Du kan även ha erfarenhet som maskinoperatör och gärna med textilerfarenhet.
Det är meriterande om du har arbetat i mjukvara för brodyrkortkonstruktion och Illustrator. Du får gärna ha erfarenhet av Astro och Jeeves eller andra materialhantering- och affärssystem.

Avdelningen är relativt ny och där ständiga förbättringar och verksamhetsutveckling är ett naturligt inslag i arbetet. Du trivs i förändring och vill vara med och forma och bygga avdelningens framtid. Vidare är du mål- och resultatinriktad med ett driv där kunden och teamet är i fokus. Som kollega och medarbetare är du hjälpsam och bidrar till att skapa god stämning på arbetsplatsen samt föregå med gott exempel. Vidare är du en relationsbyggande och kommunikativ person, då vår framgång ofta sker i tät dialog och samarbete med interna och externa kunder. Du är kvalitetsmedveten och strävar alltid efter rätt kvalitetsnivå, då våra kunder använder våra produkter för att lyfta fram sitt varumärke.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Swedol-TOOLS

Placering

Örebro

Kontaktperson

Eva Sahlin

0768-72 92 51

Dela jobbannonsen

Anmäl annons