Jobbsafari är en del avschibsted logo

Operatör inom solcellstillverkning till Epishine

Epishine · Linköping · Ansök senast 7 nov. (10 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Det har aldrig varit mer angeläget att bidra till en framtida klimatomställning, få av oss får möjligheten att bidra till det genom den yrkesroll vi har men det här är precis en sådan möjlighet. Vi söker dig som delar drömmen om att göra skillnad för planeten. Epishine utökar nu sitt produktionsteam och söker en ansvarfull och engagerad operatör som vill förändra världen tillsammans med bolaget!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som operatör kommer du som en del av produktionsteamet ansvara för tillverkningen av organiska solceller. Arbetet består av att köra och underhålla tryck- och konverteringsmaskiner i produktionen. Under processen är det ditt jobb att övervaka och granska materialen och maskinen för att identifiera avvikelser som kan uppstå. I arbetet ingår det ett kontinuerligt förbättringsarbete där du har stor möjlighet att påverka och bidra till utveckling. Arbetstiderna är förlaga enligt dagtid.

Din profil

Rollen som operatör på Epishine innebär dagligt samarbete och kommunikation med andra, så du bör vara flexibel och uppskatta att samarbeta med olika typer av människor då allt arbete i produktionen sker i teamanda och till stor del på engelska. För att passa i rollen är du självgående och ansvarsfull som person med egenskaper som noggrannhet, ödmjukhet och att du har en bra inställning. Den goda stämningen på företaget ser vi gärna att du bidrar till!

För att trivas i rollen och leva upp till förväntningarna ser vi att du är driven och lösningsorienterad med fokus på rutiner och processer samt uppskattar och tycker förbättringsarbete är utvecklande och roligt. Som person ser vi även att du är fingerfärdig och initiativtagande, då arbetsuppgifterna kan vara utmanande och kluriga att lösa. Har ett sinne för kvalitet och ett öga för detaljer samt fallenhet och intresse för teknik och har den praktiska förståelsen för maskinella processer.

Vi söker dig med några års arbetslivserfarenhet som operatör eller liknande inom industrin. Det är meriterande med någon form av maskinkunskap och en fördel för tjänsten är om du tidigare har arbetat som CNC-operatör och/eller en industriteknisk utbildning eller motsvarande. Arbetet kräver att du har god förmåga att uttrycka dig på engelska, då flertalet kollegor på Epishine är engelsktalande.

Ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar Epishine med Skill. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka, logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Emma Eriksson på 013-4738161 alt. emma.eriksson@skill.se

Välkommen med din ansökan!

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Epishine

Placering

Linköping