Jobbsafari är en del avschibsted logo

Operatör inom högtrycksspolning och slamsugning

Operatör inom högtrycksspolning och slamsugning

Hällesåker Slamsugning AB · Mölndal · Ansök senast 15 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Som operatör inom högtrycksspolning och slamsugning hos Hällesåker Slamsugning AB är du med och skapar förutsättningar för våra kunder. Med ett gott bemötande till både kunder och medarbetare samt kvalitativa lösningar för att effektivisera och förbättra är Hällesåker Slamsugning AB ett pålitligt företag att arbeta tillsammans med. Vi arbetar även med god tillgänglighet för att följa våra kunders behov, vilket innebär att beredskap enligt schema förekommer i tjänsten.

Kunskaper inom mark och VA är meriterande då arbetsuppgifterna ofta handlar om att förstå ledningarnas funktion och syfte för att sedan kunna lösa de brister och fel som uppstått så effektivt som möjligt.
C-kort är ett krav men även E-kort är meriterande.
Som operatör hos Hällesåker Slamsugning AB arbetar du både med akuta problem samt långa projekt.
Vi arbetar bland annat med gatubrunnar och VA ledningar så som spillvatten, dagvatten och dricksvatten mm. Vi har även ADR-utbildad persnal samt ADR-utrustade fordon som gör det möjligt för oss att utföra ADR-transporter.

Lämna gärna in en intresseanmälan till oss så får du mer information om vad det innebär för just dig att arbeta hos oss på Hällesåker Slamsugning AB.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Hällesåker Slamsugning AB

Placering

Mölndal

Dela jobbannonsen