Jobbsafari är en del avschibsted logo

Operatör inom e-handel ICA Brunna

Brunna · Upplands-Bro · Ansök senast 30 sep. (3 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

ICA har satsat på ett nytt modernt e-handelslager i Brunna för att stärka upp leveranser direkt hem till våra kunder som gjort beställningar online.

Därför ska du välja ICA

Mat på nätet växer så det knakar när många väljer e-handel för sin veckohandling. På ICA satsar många butiker stort på att vara det självklara valet även på nätet. För att stärka butikernas leveranserbjudande och e-handelsförsäljning satsar därför ICA Sverige tillsammans med vår partner, Ocado, på ett nytt högautomatiserat Costumer Fulfillment Center (CFC) i Brunna, Kungsängen. Vi levererar med egen fordonsflotta till butik och direkt hem till slutkonsument.

Tycker du att det låter intressant och vill bli en del av vårt team? Sök då till tjänsten som Operatör!

Om jobbet som Operatör inom e-handel

Som Operatör kommer arbetsuppgifterna bestå av att förbereda, plocka, packa och färdigställa kundernas onlineordrar på ett effektivt och ordnat sätt. Arbetet är fysiskt krävande då vi frekvent lyfter varor, står vid olika arbetsstationer och går större delen av arbetsdagen. Vi arbetar i olika temperaturzoner, från ca +14 till ca -26 grader.


Vi söker medarbetare som vill arbeta heltid. Arbetstiderna kan variera mellan 05:00-24:00 alla veckans dagar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning under 6 månader. Vi tillämpar lönesättning enligt kollektivavtal.

Är du den vi söker?

Du har fyllt 18 år och har en avslutad gymnasieutbildning, är kommunikativ och behärskar svenska i både tal och skrift. Du har gymnasiekompetens eller motsvarande. Det är meriterande om du har goda språkkunskaper i engelska. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom e-handel, det är även önskvärt om du har erfarenhet från exempelvis livsmedelsbutik, detaljhandel, restaurang eller liknande operatörsjobb.

Som person tycker du att det är roligt att samarbeta med andra och du är bra på att bidra till ett gott arbetsklimat. Du är strukturerad, ordningsam, ansvarskännande och jobbar kvalitetsinriktat.

Vad händer nu?

Ansök redan idag, dock senast 2022.09.30. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Intervjuer och tillsättningar kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Observera att vi inte hanterar ansökningar via mejl.

Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta:

Rekryteringsteamet i Brunna: rekrytering.brunna@ica.se

I rekryteringen gör vi urval baserat på urvalsfrågor samt din ansökan. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet. Utdrag ur belastningsregistret kan komma att begäras, alternativt kontrolleras via extern part, i enlighet med gällande rutiner.

ICA ska spegla våra kunder och samhället, vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund, kompetenser, kunskap och erfarenheter. Tester kan förekomma i processen. Vi värnar om goda arbetsmiljöförhållanden med mål om helt rökfria arbetsplatser och tillämpar även drogtestning i samband med rekryteringen.


Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Brunna

Placering

Upplands-Bro

Kontaktperson

ICA Sverige AB

Dela jobbannonsen