Jobbsafari är en del avschibsted logo

Operatör i Nässjö

Air Liquide Nordics · Nässjö · Ansök senast 16 juli

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är ordning och reda något som beskriver dig? Tycker du om att jobba tillsammans för att nå utmärkta resultat?

Då är du välkommen att bli en del av vårt operatörsteam i Nässjö! Tillsammans med oss kommer du ta hand om att kontrollera, förbereda och fylla gasflaskor enligt Air Liquides och våra kunders högt ställda kvalitets-och säkerhetskrav.

Du kommer kliva in i ett företag där vi värderar säkerhet, nöjda kunder och ett inkluderande arbetsklimat för alla våra kollegor där du antingen kommer att introduceras till vår värld av gas eller ha möjlighet att vidare bygga på dina tidigare erfarenheter.

Ditt uppdrag och hur du kommer bidra
Du kommer bli en del av ett nära sammansvetsat team vars goda resultat kommer från att vi kombinerar våra olika bakgrunder, erfarenheter, ålder och kön och har ett gott samarbete för ge utmärkt kundnöjdhet. Därför välkomnar vi alla med olika bakgrunder att bli en del av vårt team och som kan bidra till Air Liquides tillväxt!

Förutom att kontrollera, förbereda och fylla gasflaskorna, är även att analysera den färdiga produkten, plocka ordrar samt hålla ordning och reda på fyllningsområdet en viktig del av ditt arbete. För Air Liquide står kunden i centrum, och det innebär att du noggrant kontrollerar så att alla kunders beställningar plockas korrekt och kan levereras i tid.

Eftersom säkerhet är Air Liquide största prioritering, är det viktigt att du aktivt deltar i säkerhetsutbildningar och bidrar till ökat säkerhetstänk på arbetsplatsen. Vid behov ser vi gärna att du tar dig an eventuella service och underhållsarbeten som förekommer på fyllningsstationen.

Den första tiden på ditt nya jobb kan du förvänta dig en grundlig utbildning i gaser och gasfyllning. När du är på banan i din nya roll får du möjlighet att arbeta mer självständigt och vi ser gärna att du kommer med ideér för hur vi kan förbättra våra processer.

Vem är du?
För att trivas i denna roll tror vi att du har du ett intresse för teknik och produktion. Du är flitig och värderar högt att vi jobbar tillsammans och hjälper varandra för att uppnå våra gemensamma mål. Vi på Air Liquide förbättrar kontinuerligt våra processer och arbetssätt, så om du tycker om att ta egna initiativ för att bidra till detta är det ett stort plus!

Du har en förmåga att lägga in en extra växel för att leverera goda resultat även under hektiska stunder och har ett noggrant och strukturerat arbetssätt.

Det är meriterande om du har Truck A, B och det är en fördel om du har lätt för dig att ta dig an nya IT-miljöer och system. Eftersom instruktioner och dokument är på svenska, ska du obehindrat kunna läsa och tala svenska samt ha kunskap i engelska, då detta är vårt koncernspråk.

Övrig information
Denna roll är placerad på vår fyllningsstation i Nässjö och du kommer ingå i ett team på 8 personer. Du kommer rapportera till site manager Mattias Bergström.

Om du har några frågor om rollen, var vänlig kontakta Mattias Bergström på +46 73-047 91 04.

Välkommen att skicka in din ansökan senast 9 juli. Vi kommer gå igenom ansökningarna fortlöpande, så tveka inte med att skicka in ansökan redan idag!

Denna rekrytering hanteras av vårt interna rekryteringsteam. Vi undanber därför kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag. Tack!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Air Liquide Nordics

Placering

Nässjö

Dela jobbannonsen

Anmäl annons