Jobbsafari är en del avschibsted logo

Operatör - Höganäs

Dreamwork Scandinavia · Höganäs · Ansök senast 30 sep. (8 dagar kvar)

Heltid · Visstidsanställning

Kort om tjänsten

Har du erfarenhet av industri- eller produktionsarbete? Är du på jakt efter nästa utmaning och kan börja omgående? Är du kvalitetsmedveten, plikttrogen och ambitiös? Då kan det vara dig vi söker!

Till vår kund i Höganäs söker vi nu en operatör. Du blir anställd hos oss på Dreamwork med goda chanser att på sikt gå över i anställning hos kunden.

Sökord: maskinoperatör, industriarbete, produktionsarbete, montör, maskinskötare

Mer om tjänsten

Som operatör arbetar du bl.a. med övervakning av maskiner och processer, enklare underhåll och kontinuerligt kvalitetsarbete. På sikt kommer du läras upp att köra maskinerna själv och du bör därför vara en intresserad och nyfiken person med god teknisk förståelse. Arbetstiden är förlagd till dagtid måndag-fredag men det kan bli aktuellt med 2-skift eller 3-skift, därav är det viktigt att du är öppen för arbete på obekväma arbetstider.

Din profil

Du som söker tjänsten är en flexibel lagspelare som arbetar för gruppens och företagets bästa. Du känner ansvar för ditt arbete och är både kvalitetsmedveten och effektiv. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och inställning men ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbete inom industri eller produktion. Önskvärd arbetslivserfarenhet är till exempel montör, maskinoperatör, produktionsarbetare eller maskinförare.

B-körkort, truckkort samt goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift är ett krav.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Dreamwork Scandinavia

Placering

Höganäs