Jobbsafari är en del avschibsted logo

Operatör - Erasteel Kloster AB

Jobbet.se · Tierp · Ansök senast 3 juli (4 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Nu söker vi nya medarbetare till vår produktion i Söderfors! Vi erbjuder en möjlighet till ett stimulerande arbete i ett internationellt företag. Vi söker dig med ett tekniskt intresse som vill utvecklas med oss!

Vi söker operatörer till Ämneslinjen och till vår Pulvertillverkning. På Ämneslinjen vidareförädlar vi vårt stål genom våra processer smide, valsning, värmebehandling, riktning och svarvning mm. Inom vår pulvertillverkning smälter och atomiserar vi snabbstål.

Arbetsuppgifterna inom Ämneslinjen och Pulvertillverkningen är varierande och till en viss eller stor del processövervakning. Som operatör hos oss kommer du tillsammans med dina kollegor arbeta i självstyrande grupper på ett säkert och effektivt sätt efter givna metoder. Arbete i en självstyrande grupp innebär att ni tillsammans tar ansvar för att uppnå satta produktionsmål.

Om dig

Vi ser gärna att du har en teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande kompetens och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom industri. Du som söker har B-körkort samt grundläggande kunskaper i svenska i tal och skrift.

Din personlighet utmärks av att du har en stor drivkraft att lära dig nya arbetsområden. Flexibilitet är något vi strävar efter och värdesätter i vår verksamhet, vi tror därför att du är positiv till variation och att du är ansvarstagande. Du är en noggrann och kommunikativ lagspelare som tar ansvar för dina arbetsuppgifter men som även stöttar dina kollegor vid behov. Arbetet kan vara både individuellt samt teambaserat så vi ser gärna att du är social och trivs med att arbeta tillsammans med andra.

Vårt erbjudande

Med utgångspunkt från våra grundläggande värderingar vill vi premiera teamwork, uppmärksamma varje medarbetare och uppmuntra att våra medarbetare delar med sig av sin kunskap till varandra.

Övrigt

Tjänsten är heltid tillsvidare och innebär skiftgång.

För mer information om befattningen, vänligen kontakta Patrik Ekvall, patrik.ekvall@eramet.com (Ämneslinjen) eller Håkan Lindström, hakan.lindstrom@eramet.com (Pulvertillverkning).

Facklig kontaktperson Pontus Söderberg, IF Metall, pontus.soderbeg@eramet.com

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har passerat.

Vi ser fram emot din ansökan!

Krav
  • Ett tekniskt intresse
  • B-körkort
  • Grundläggande kunskaper i svenska i tal och skrift
Meriterande
  • Gymnasiekompetens teknisk utbildning
  • Tidigare erfarenhet av industriarbete

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Jobbet.se

Placering

Tierp

Dela jobbannonsen