Jobbsafari är en del avschibsted logo

Operativ Verkstadsansvarig till nystartad Work System-anläggning i Västerås!

Operativ Verkstadsansvarig till nystartad Work System-anläggning i Västerås!

Work System AB · Västerås · Ansök senast 12 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Work System öppnar en ny anlägging i Västerås! Vill du vara med på resan?

Brinner du för coaching, att leda samt kunna ge högklassig service – kombinerat med arbete i en modern verkstad? Vi på Work System fortsätter vår tillväxtresa och söker nu en driven och kundfokuserad Verkstadsansvarig, som vill driva och utveckla vår nya verkstad i Västerås.

Rollen som Verkstadsansvarig:

I rollen som Verkstadsansvarig ansvarar du för att leda och utveckla hela processen av den dagliga driften i verkstaden, vilket innebär allt från tidsplanering av jobb till inköp av material och att säkerställa att våra monteringar uppfyller krav kring montage och säkerhet. Till din hjälp har du en säljare, en regionansvarig säljare samt en montör i verkstaden.

Du har en utåtriktad roll och arbetar för att överträffa våra kunders förväntningar. Dina dagar kommer att fyllas med att boka och planera in arbeten till dig själv och din kollega i verkstaden, göra vissa inköp, försäljning och service mot kunder som kommer in till vårt showroom, rita offerter till kund samt möta och ge våra kunder bästa möjliga service på anläggningen.

Du arbetar även dagligen operativt i verkstaden. Det innebär montering och installation av bilinredning samt kringprodukter för transportbilar, så som pick-up tillbehör, extraljus, arbetsljus, takutrustning osv. Du kommer att få arbeta med både standardinredning och specialbyggnationer.

Vem är du?

Vi lägger stort fokus på att medarbetarna trivs och utvecklas tillsammans med oss. Därför tror vi att du är personen som vet att det är just människorna i laget som leder till framgång. Just därför är det viktigt att du som ledare är du lyhörd, tydlig, orädd och duktig på att engagera och motivera.

Att hålla en hög kvalitet är också viktigt för dig - och du har en god planerings- och prioriteringsförmåga. Med ett tydligt kundfokus är du social, framåt och driven - och trivs med ett högt tempo med stor omväxling och variation i arbetet.

Våra önskemål till dig:
  • Erfarenhet av att leda ett team, i verkstads- eller industrimiljö? Ett stort plus!
  • Tidigare erfarenhet av arbete med fordon i en roll som mekaniker eller liknande, alternativt har ett intresse för bilar och/eller mekar gärna på fritiden
Start: Augusti 2021

Omfattning: Heltid

Ort: Västerås

Lön & förmåner:
Vi erbjuder en marknadsmässig lön, pension, försäkringar, friskvårdsbidrag, AW, julfester och andra teamaktiviteter.

Arbetstider: måndag-fredag, 07–16

Är detta du eller någon du känner?

Sista ansökningsdagen är 2021-05-30. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut - skicka därför in din ansökan direkt här nedan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Work System AB

Placering

Västerås

Kontaktperson

Matilda Björkegren

0735371767

Dela jobbannonsen

Anmäl annons