Jobbsafari är en del avschibsted logo

Operativ Säljchef Borlänge

SECTOR ALARM AB · Borlänge · Ansök senast 6 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker dig som är redo för en ny utmaning! Är du redo att ta nästa steg i karriären och suktar efter möjligheten att få bygga upp och forma ditt eget säljteam? Brinner du för laget före jaget och vill se personer runt omkring dig utvecklas och lyckas? Sökt då tjänsten som Säljchef på Sector Alarm i Borlänge.

Vad gör du som Operativ Säljchef?

Precis som det låter arbetar du aktivt ute på fältet, tillsammans med dina säljare, för att kunna nå de uppsatta målen och nya höjder. Du är närvarande, coachar och stöttar dina säljare till att utvecklas och prestera på topp. Arbetsuppgifterna består till största del av uppsökande försäljning på dörr. Ni bokar och genomför kundbesök hemma i kundens bostad vilket kräver att du som ledare kan motivera ditt team, är en förbild och visar rätt väg framåt. Tillsammans kan ni alltid bli bättre och ni firar era framgångar längst vägen.

I rollen som Säljchef ansvarar du även för att rekrytera och bygga upp ditt eget team, med stöd från vår rekryteringsavdelning. Du har budgetansvar och rapporterar dagligen till din närmsta ledare.

Vem är du?

För att lyckas hos oss ser vi gärna att du har arbetat med försäljning i några år och känner dig trygg i hela försäljningsprocessen från behovsanalys till avslut. Du trivs med att arbeta i högt tempo och drivs av utmaningar. Du har förmågan att inspirera ditt team och coacha dem till att utvecklas och förbättras. Har du ledarskapserfarenhet är det meriterande, men det viktigaste för oss är att du besitter rätt ledaregenskaper, kanske har du varit teamledare eller lagkapten tidigare?

För att vara kvalificerad att söka behöver du vara prickfri i polisens belastningsregister samt inneha manuellt B-körkort. Eftersom våra kunder är privatpersoner vill vi understryka att arbetstiderna för tjänsten innebär sena kvällar. Du behöver därför obehindrat kunna arbeta kväll söndag-torsdag.

Vad kan vi erbjuda dig?

  • Förmånlig lön, med fast och rörlig del
  • Förmånsbil
  • Eget ansvar för ett lokalt säljkontor
  • Stora möjligheter att utvecklas och klättra inom företaget
  • Utbildning i Sector Sales Management Program
  • All teknisk utrustning som du behöver så som mobil, padda och dator
  • Ett företag som satsar på sin personal
  • Hög arbetsglädje!

Ansökan

Skicka in din ansökan till oss redan idag. Urval och intervjuer sker löpande. Bifoga CV och personligt brev med en motivering kring varför tjänsten hade passat dig. Vid frågor går det bra att kontakta ansvarig rekryterare Linnéa Hellström, linnea.hellstrom@sectoralarm.se Hoppas vi hörs!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SECTOR ALARM AB

Placering

Borlänge

Kontaktperson

Sector Alarm AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons