Jobbsafari är en del avschibsted logo

Operativ Produktionsledare till Alukin

Norrtälje · Norrtälje · Ansök senast 1 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

ALUKIN BOATS SWEDEN AB

ALUKIN Boats Sweden AB bygger helsvetsade båtar för proffs och människor som älskar skärgården. Sedan 2018 är ALUKIN en del av Nimbus Group som innefattas av flera varumärken i olika segment av premiumbåtar: Alukin, Aquador, Bella, Falcon, Flipper, Nimbus och Paragon. I koncernen ingår även återförsäljare med fullservicemarinor samt partners i Sverige och i övriga världen.

Om tjänsten

Vi söker nu till vår kunds produktion av aluminiumbåtar i Norrtälje en produktionsledare med erfarenhet av tillverkningsindustrin. Alukin har i dagsläget ca 15 anställda och det innefattar främst montörer och svetsare som du kommer att leda framåt i arbetet. Alukin sitter i lokaler i Norrtälje.

Som produktionsledare kommer du att ha det övergripande ansvaret för produktionen, vilket inkluderar:

  • Tidsplanering
  • Projektledning
  • Inköp och kontakt med leverantörer
  • Kvalitetskontroll och utveckling
  • Utbilda och leda personal
  • Ansvar för arbetsmiljö och säkerhet
  • Daglig drift

Alukin expanderar och har höga expansionsmål, så du ska vilja vara med på en utvecklingsresa där rollen som produktionsledare är en viktig funktion. Därför krävs det en närvarande och aktiv ledare som koordinerar, effektiviserar och underlättar i den dagliga styrningen och driver varje projekt framåt på såväl övergripande som operativ nivå, så att varje båt levereras i tid. Du motiverar och stödjer dina funktioner och medarbetare och jobbar på ett strukturerat och metodiskt sätt. Du är prestigelös och deltar i produktionen där det krävs för att den dagliga driften ska fungera. Du ingår i ledningsgruppen baserad i Norrtälje.

Om dig

För att lyckas i rollen kommer du behöva vara väldigt strukturerad och metodisk. God förståelse för siffor och lönsamhet. Du är en bra ledare och kan leda och motivera andra. Utöver detta är du van och trivs med att ta mycket eget ansvar. Du är en person som gillar att jobba mot mål och vill gärna utvecklas och växa med ett företag.

Krav:

  • Tidigare erfarenhet av en ledande befattning inom tillverkningsindustri
  • Svenska i tal och skrift
  • Några års erfarenhet av personalledning

Meriterande:

  • Erfarenhet av Lean eller Kaizen metoden
  • Erfarenhet av arbete i ERP-system, gärna i Monitor
  • Teknisk eftergymnasial utbildning
  • Utbildning inom ledarskap

Passar det här in på dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Detta är en direktrekrytering och anställning blir direkt hos kund. Alukin Boats Sweden AB har i den här rekryteringsprocessen valt att samarbeta med Prowork Rekrytering och Bemanning AB och alla ansökningar kommer att gå via Prowork. Ansökningarna kommer att behandlas efter julledigheten. Skicka gärna in din ansökan med CV och personligt brev till jobb@prowork.se samt kontakta gärna rekryteringsansvarig Michelle på 072-969 85 85 vid ytterligare frågor.

Om Prowork

Prowork är en auktoriserad bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013 och är verksamma inom, Industri, Fastighet, Drift & Skötsel. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum. Vi har våra lokaler i Täby och är verksamma inom Stockholm Mälardalen och Göteborg.

Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Norrtälje

Placering

Norrtälje

Kontaktperson

Prowork Bemanning AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons