Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kommunikationsansvarig till Etac

Etac AB · Stockholm · Ansök senast 13 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Rollen

Som operativ kommunikationsansvarig är ditt uppdrag att hålla ihop, utveckla och driva interna- och externa kommunikationsaktiviteter utifrån Etac’s affärsmål och strategi. Genom nyfikenhet och nätverkande jobbar du proaktivt med att fånga upp relevant innehåll som bygger varumärket och paketerar och kommunicerar på hemsidan och i digitala kanaler.

Rollen har ett särskilt fokus på innehåll och det skrivna ordet, och ett exempel på kommunikationsprojekt framåt kommer vara att uppmärksamma att Etac fyller 50 år, en milstolpe där vi vill berätta mer om oss, vår kultur och historia.

Du ingår i ett varmt, passionerat och professionellt Corporate Marketing team som idag består av fem personer. Tjänsten är placerad på Etac’s huvudkontor i ljusa fina lokaler i Kista Science Tower och du rapporterar till vår Chief Marketing Officer.

Arbetsuppgifter:
  • Utveckla och implementera Etac’s kommunikationsplan tillsammans med Chief Marketing Officer och skapa engagerande och konverterande innehåll för att driva affären och bygga varumärke
  • Stötta produktmarknadsteam och framför allt identifiera och lyfta synergier mellan våra produktområden
  • Ansvara för vår hållbarhetskommunikation, inkl. lagstadgad rapportering
  • Samarbeta med HR Manager i employer branding projekt
  • Uppdatera digitala kanaler och intranät
Vi söker dig

Du är en skicklig skribent och duktig kommunikatör som smidigt växlar mellan att skriva för olika målgrupper, kanaler och forum med god förmåga att förankra kommunikationsaktiviteter och projekt i olika delar av organisationen. Du har förståelse för hur olika kanaler samverkar och vet hur du skapar engagerat innehåll som bidrar till att nå övergripande verksamhetsmål och positionering.

Vi tror du har förmågan att skapa goda relationer och är duktig på att identifiera utvecklingspotential där kommunikation är en viktig faktor och du är trygg i att kommunicera på engelska.

Vi söker dig som är nyfiken, utåtriktad och drivande med förmågan att ta kreativa och modiga initiativ och skapa förtroende i organisationen.

Vi vill att du har:
  • Några års erfarenhet inom intern och extern kommunikation
  • Högskoleutbildning inom kommunikation, journalistik eller liknande utbildning från t.ex. Berghs
  • Erfarenhet av att skriva för olika målgrupper i olika kanaler
  • Mycket god förmåga att uttrycka dig på engelska i tal och skrift
Om Etac

Etacär en världsledande utvecklare och leverantör av ergonomiska hjälpmedel.Genom våra specialiserade produktvarumärken, erbjuder vi lösningar för ett brett spektrum av dagliga behov och vårdmiljöer, för människor i alla skeden av livet. Oavsett om produkten är för ett barn eller en äldre person är vårt mål att främja individens förmågor och förbättra vårdgivarens arbetsmiljö - genom kvalitet, funktionalitet och design.

Etac har verksamhet i Sverige, Danmark, Norge, Storbritannien, Nederländerna, Tyskland, Frankrike, Italien, Polen, Australien och USA, och ett stort distributionsnätverk med aktörer runt om i världen.

Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM/ Wise Professionals. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV via

www.kimm.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på kimm.se där du får svara på tre korta frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johanna Nyqwist på johanna.nyqwist@wise.se

Välkommen med din ansökan

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Etac AB

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons