Jobbsafari är en del avschibsted logo

Operativ Inköpare till välkänt bolag i Örebro

Operativ Inköpare till välkänt bolag i Örebro

TNG Tech · Örebro · Ansök senast 7 juli

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du erfarenhet av operativt inköpsarbete? Då kan detta vara uppdraget för dig!

Vi söker nu en operativ inköpare till ett välkänt bolag i Örebro. Detta är en chans för dig med några års erfarenhet av operativt inköpsarbete att bli en del av ett expansivt och innovativt företag. Då uppdraget kan tillsättas omgående rekommenderar vi dig att ansöka redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som konsult hos oss på TNG får du chansen att bli del av inköpsteamet hos vår kund. Du får arbeta i en operativ roll där du ansvarar för hela inköpskedjan. Du får möjlighet att arbeta på ett stort bolag med trivsam atmosfär och härliga kollegor.

Dina framtida arbetsuppgifter

Några av dina dagliga arbetsuppgifter kommer att innefatta:
  • Ansvara för offertförfrågningar till leverantörer samt registrera och uppdatera i affärssystem
  • Upprätta och lägga inköpsorder
  • Hantera den dagliga kontakten med leverantörer
  • Ansvara för ständiga förbättringar inom ditt område
  • Agera kravställare gentemot leverantörer
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen samarbetar du tätt tillsammans med ett flertal funktioner, både internt och externt. Som konsult hos TNG Tech finns det ofta goda möjligheter till fortsatt konsultuppdrag hos kund.

Våra kunder finns i hela Örebroregionen och verkar inom tekniktunga branscher, som exempelvis tillverkningsindustrin, processindustrin och gruvnäringen.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen som operativ inköpare ser vi gärna att du har några års erfarenhet från operativt inköp och avrop. Vi ser gärna att du har en utbildning inom inköp, industriell ekonomi eller motsvarande. Har du erfarenhet av liknande arbete är det meriterande. Då tjänsten innebär mycket kontakter såväl nationellt som internationellt talar och skriver du svenska och engelska obehindrat.

Som person är du systematisk i ditt arbetssätt och duktig på att prioritera och planera ditt eget arbete. Du är analytisk och gör rationella bedömningar. Du agerar på eget initiativ, får saker att hända och tar ansvar för resultatet.

INTRESSERAD?

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG Tech och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

TNG Tech

Placering

Örebro

Kontaktperson

Adam Alfvegren

0707968552

Dela jobbannonsen

Anmäl annons