Jobbsafari är en del avschibsted logo

Senior operativ projektledare food & beverage

Senior operativ projektledare food & beverage

Great Events Catering XPO AB · Sigtuna · Ansök senast 31 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Great Events Catering XPO står för mat och dryck i Scandinavian XPO som är Sveriges nyaste mötes- och eventanläggning ett stenkast från Arlanda.

Vi har en kalender med spännade bokningar framför oss och vårt lilla gäng behöver växa med en senior operativ projektledare med erfarenhet från restaurangbranschen.

Eventen är av olika karaktär; stora möten med politiker och ledare från världens alla hörn, mindre konferenser, mässor, banketter och fester. Kundernas och gästernas behov skiftar från gång till gång och vi anpassar vårt serveringssätt, utbud och helhetsupplevelse till deras önskemål.

Du behöver därför ha både bred erfarenhet och hög kompetens av relevant verksamhet så att vi kan hjälp kunden att nå sitt mål med eventet. Du behöver ha inlevelseförmåga att förstå kundens uttalade önskemål men också använda din professionella kompetens för att det övergripande målet med evenemanget ska nås.

Det är viktigt att du har god organisationsförmåga och ett intresse för att arbeta strukturerat med ekonomiska kalkyler för att nå ett ekonomiskt resultat. Du behöver ha egen drivkraft framåt, god samarbetsförmåga och vara lösningsorienterad. Vi hoppas få ta del av din positiva grundinställning och smittande energi för att vi tillsammans ska nå stora framgångar.

I vår företagsgrupp finns mycket erfarenhet genom de spännande uppdrag vi har. Mässrestauranger på Stockholmsmässan och Malmömässan, Stadshusrestauranger i Stockholms Stadshus med bl a den årliga Nobelbanketten, Teaterbaren i Kulturhuset och Engsholms Slott på Mörkö för konferens och fest. Vi samarbetar vid behov för att stärka varandra i olika uppdrag.

Anställning en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Arbetstiderna består av dagtid, kvällar och helger på schema utifrån årsarbetstid eftersom vår verksamhet är säsongsbetonad. Vi har kollektivavtal med Unionen och HRF.

Har du frågor om tjänsten kontakta då Platschef; Johan Stridh, johan.stridh@massrestauranger.se

OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail enligt GDPR förordningen och att skydda dina personuppgifter.

Ansökan:

Skicka ditt personliga brev och CV till oss genom att klicka på "Ansök här" redan idag, välkommen!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Great Events Catering XPO AB

Placering

Sigtuna

Kontaktperson

Mässrestauranger AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons