Jobbsafari är en del avschibsted logo

Operativ Arbetsledare till Momentum

PerformIQ · Göteborg · Ansök senast 30 sep.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en tydlig och trygg ledare med hög kommunikativ förmåga? Vill du arbeta i en tjänst där du får jobba nära verksamheten? Är du också en lösningsorienterad tekniker som vill arbeta operativt i en roll som ledare? Då kan du vara den vi söker som operativ arbetsledare till verkstaden i Göteborg hos Momentum!

TJÄNSTEBESKRIVNING OCH ERBJUDANDE

Momentum söker nu efter en operativ arbetsledare till verkstaden i Göteborg. Här får du möjlighet att arbeta i deras egen verkstad och ute hos kund. Samtidigt som du ansvarar för teamet och utvecklingen framåt. Du kommer att arbeta med att felsöka, reparera och renovera elmotorer, pumpar och växellådor till svensk industri. Du jobbar även med mer avancerade lagermontage, axeluppriktningar och balanseringar är vanligt förkommande arbetsuppgifter. Tjänsten ställer krav på att du är teknisk kunnig, genuint intresserad och har en vilja och nyfikenhet att utvecklas.

Som operativ arbetsledare hos Momentum får du ansvar för ett mindre team, varav en person arbetar som koordinator och de andra i gruppen är tekniker. Du planerar, följer upp och säkerhetsställer att kunduppdragen utförs i rätt tid med högsta möjliga kvalitet, servicegrad och effektivitet.

Tjänsten innebär bland annat följande arbetsuppgifter och ansvar:

* Planera och motivera ditt team för att nå uppsatta mål
* Prioritera och fördela arbetsuppgifter
* Personalansvar och genomföra medarbetarsamtal
* Felsöka och renovera maskiner i egen verkstad
* Utföra serviceuppdrag som innebär nyinstallation, felsökning, service, reparationer samt förebyggande underhåll i kunds anläggning
* Instruera kunder om drift och underhåll av utrustning
* Nära samarbete med interna kollegor, kunder och andra kontaktytor

Du kommer att arbeta med teknisk problemlösning och det är därför av största vikt att du kan analysera, förstå och åtgärda de problem och tekniska utmaningar som du stöter på i arbetet. Du arbetar tätt med ditt team och även individuellt med dina egna uppdrag. Därför är det viktigt att du trivs med ett tätt samarbete och att du kan ta egna beslut. Momentum erbjuder löpande internutbildning i de produktgrupper du kommer att arbeta med och ett kunnigt team som stöd.

PERSONPROFIL

För att lyckas i tjänsten ser vi att du har en mekanik- eller industriell utbildning och tidigare erfarenhet från en teknisk och mekanisk tjänst. Du har erfarenhet av att reparera och renovera elmotorer, växellådor och/eller pumpar. Det är även viktigt att du har fina ledaregenskaper och vill arbeta med att utveckla ett team.

Som ledare är du handlingskraftig, tydlig, har lätt för att hitta lösningar och ta beslut. Du är tillmötesgående och ödmjuk men har samtidigt en touch av pondus där du är mån om att verksamheterna ska fungera på bästa sätt. Du är god människokännare och vill verkligen utveckla dina medarbetare samtidigt som du har vilja och kompetens till att utveckla verksamheten.

Här får du möjlighet att visa vägen samt ta ett stort operativt ansvar. Det innebär att vi letar efter dig som är flexibel och föredrar ett varierat arbetstempo. Du är lösningsorienterad och har en utmärkt prioriteringsförmåga.

ÖVRIGT

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Göteborg

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Camilla Aurell på 073-353 75 41. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

OM MOMENTUM

Momentum Industrial AB är en marknadsledande distributör av industriella komponenter och tjänster till den svenska och norska industrin. Vår mission är ”Tillsammans för en hållbar industri”, vilket för oss innebär att vi finns till för att tillsammans med våra intressenter bidra till att skapa en hållbar industri ur ett socialt, miljömässigt och ekonomiskt perspektiv. Vi omsätter cirka 1,1 miljarder SEK och har 310 talangfulla medarbetare. Momentum Industrial AB ingår i Momentum Group-koncernen som är noterat på Stockholmsbörsen.

http://www.momentum-industrial.com/

Sökord: ledare, arbetsledare, verkstad, servicetekniker, tekniker, felsökning, industri, verktyg, maskiner, el, mekanik



Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

PerformIQ

Placering

Göteborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons