Jobbsafari är en del avschibsted logo

Operativ Arbetsledare Logistikgruppen - Stockholmsmässan

Operativ Arbetsledare Logistikgruppen - Stockholmsmässan

Stockholmsmässan · Stockholm · Ansök senast 29 jan. (Idag)

Heltid

Event Operations är affärsområdet som ska skapa, erbjuda och leverera ett komplett utbud av produkter och tjänster till utställare, konferenskunder, besökare samt arrangörer av mäss-, kongress- och guest events på Stockholmsmässan samt externt i andra anläggningar/lokaler.

Eventproduktions Logistikgrupp har som uppdrag att planera och leverera all typ av logistiktjänster till våra utställare på plats, men även till och från anläggningen. Gruppen ansvarar även för hantering av dagliga interna transporter som ankommer/avgår Stockholmsmässan.

Vi söker nu en affärsmässig, engagerad och drivande medarbetare inom logistik till Logistikgruppen på Produktionsenheten inom affärsområde Event Operations. Din närmaste chef kommer att vara Niklas Olsson, Gruppchef Produktionscenter.

Befattningens huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:
 • Bereda och planera logistikflöden riktat till eventen
 • I kontakt med våra kunder boka logistikuppdrag anpassade för respektive event
 • Planera, boka personal och utrustning för en effektiv logistikleverans
 • Samordna och organisera logistikflöden integrerat med övrig produktion i anläggningen
 • Vid behov delta i övriga leveranser inom Produktionscenters uppdrag och produktionsinriktade uppdrag
 • Utveckla och ta fram attraktiva lösningar för kunders behov
 • Vara lyhörd och identifiera möjligheter till merförsäljning
 • Kvalitetssäkra leveranser
 • Orderhantering, återrapportering och uppföljning av leveranser i systemstöd
 • Uppföljning arbetsmiljö och riskhantering inom logistik
 • Förmedla information och arbetssätt till samarbetspartners och entreprenörer
 • Omvärldsbevakning
Din profil:

Att arbeta effektivt och strukturerat är en viktig framgångsfaktor. Som person har du ett logistiskt tänk genom hela arbetsprocessen med en resultatorienterad förmåga att arbetsleda med lösningsorienterat fokus på gästen. Du har erfarenhet av att arbeta i projektform med ojämna arbetscykler och arbetsbelastning. Att se positivt på utmaningar och bidra till gruppens och avdelningens utveckling är en del av vardagen för dig, logistik är en viktig del i leveransen för produktionen av eventens helhet.

Som utbildningsbakgrund har du gymnasiekompetens, alternativt erfarenhet som ger likvärdig kompetens. Körkort med behörighet som minst AM, samt truckkort.

Du bör ha dokumenterad erfarenhet och kompetens avseende logistik och resursplanering. Du har också goda kunskaper i Microsoft Windows och Office samt vana av administrativa system. Du är språkkunnig med goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.

Intresserad?

Tjänsten är på heltid med årsarbetstid, vilket innebär både kväll- och helgtjänstgöring. Vi tillämpar provanställning. Vi på Stockholmsmässan strävar alltid mot att bli en än mer jämställd och hållbar arbetsplats varför vi gärna ser kvinnliga sökande och/eller dig med internationell bakgrund.

Låter det intressant? Eller känner du någon som kan vara rätt för uppdraget? Skicka in din ansökan eller dela annonsen idag. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Niklas Olsson, gruppchef produktionscenter på telefonnummer 08-749 41 68. Urvalsarbetet sker löpande.

Om Stockholmsmässan

Stockholmsmässan är Nordens största anläggning för mässor, konferenser och event. I över 75 år har vi arrangerat mässor och event som inspirerat, bidragit med kunskap och skapat affärer. Årligen arrangeras inspirerande event i olika kategorier för alla smaker. Det personliga mötet är grunden för vår kommunikation som människor. Det finns inte något som kan ersätta det. Det gäller allt från oväntade möten på stan till stora organiserade event med tiotusentals deltagare.

Det är där vi på Stockholmsmässan kommer in. Vi älskar möten - alla sorters möten. Därför är vi experter på att arrangera, planera och skapa just möten som gör skillnad. Både i det stora och i det lilla.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Stockholmsmässan

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen