Jobbsafari är en del avschibsted logo

Operationssköterska i höst och vinter Stockholm

Operationssköterska i höst och vinter Stockholm

Stockholm · Sundbyberg · Ansök senast 16 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

OM UPPDRAGET
Höstens uppdrag är här! Nu söker vi för vår kunds räkning en operationssjuksköterska som vill jobba på sjukhus i norra Stockholm under höst och vinter. 

 
DINA ARBETSUPPGIFTER
Du kommer arbeta inom högspecialiserad operationsvård  och förväntad kompetens sökes inom ortopedisk verksamhet med bl.a plastikoperationer ( höft, knä, axel) samt fraktur operationer. Alt så kan erfaren Operations SSK med intresse att skolas in på ORT verksamhet kan vara aktuellt.

 

DIN PROFIL
Du är en trygg operationssjuksköterska med minst tre års yrkeserfarenhet och kompetens inom högspecialiserad operationssjukvård. Goda kunskaper i operationsplaneringssystemet Orbit5 samt goda kunskaper i Journalsystemet TakeCare. 
 


OM OSS
​Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete. Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår. 
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Centraloperation Ortopedi (34 031) söker op-ssk.

 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Stockholm

Placering

Sundbyberg

Kontaktperson

Centric Care AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons