Operationssjuksköterska/sjuksköterska, ögonsjukvården

Region Värmland · Karlstad

·

Ansök senast 11 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Ögonsjukvården i Värmland ingår i område slutenvård och är en länsövergripande verksamhet med mottagningar runtom i länet. Inom ögonsjukvården är vi cirka 80 medarbetare. Vi bedriver vår kirurgiska verksamhet i tre operationssalar förlagda till ögonmottagningen på Centralsjukhuset. Operationer i narkos utförs på operationscentrum. Hos oss får du arbeta i team med andra yrkeskategorier, på operationsavdelning, dagvårdsavdelning och mottagning.

Vi söker en operationssjuksköterska/ögonsjuksköterska/sjuksköterska med placering på ögonoperation och ögonmottagning på Centralsjukhuset i Karlstad.

Operationssjuksköterska/sjuksköterska, ögonsjukvården

Arbetsuppgifter

Du assisterar vid sedvanlig ögonkirurgi. Den vanligast förekommande kirurgin är operationer p g a katarakt, glaukom och skelning samt injektioner på grund av förändringar i gula fläcken. Operationsavdelningen har ett nära samarbete med dagvårdsavdelningen, viss tjänstgöring kan bli aktuell i denna del av verksamheten, samt på mottagningen. Dagtid, vardagar utan beredskapstjänstgöring.

Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Meriterande är om du har en vidareutbildning i operationssjukvård och/eller ögonsjukvård, alternativt att du är intresserad av en framtida specialistutbildning. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper så som samarbetsförmåga, flexibilitet samt gott bemötande gentemot patienter, närstående och arbetskamrater. Vi tror att du är en person med stort engagemang och intresse för utveckling och förändring.

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer här

Här berättar några av våra medarbetare om sitt arbete

https://www.regionvarmland.se/berattelser

Facklig företrädare för Vårdförbundet, Kina Björck nås via växeln 010-831 50 00

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Värmland

Placering

Karlstad

Kontaktperson

REGION VÄRMLAND

Vid ansökan:Ange referens 40:2020:507 i din ansökan