Jobbsafari är en del avschibsted logo

Operationssjuksköterska till Specialistvården Campus

Operationssjuksköterska till Specialistvården Campus

Region Jämtland Härjedalen · Östersund · Ansök senast 20 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om arbetsplatsen
Utvecklande jobb som sjuksköterska inkl. teamkänsla* Är du en operationssjuksköterska som vill arbeta i en väl inarbetad klinik med patientens bästa för ögonen? Då är det här jobbet för dig! En av våra operationssjuksköterskor går nu i pension och vi planerar nu för att hon ska kunna skola in en ny kollega. På Specialistvården Campus blir du en del i ett litet team där alla hjälper varandra för att ge patienterna ett bra bemötande och ett proffsigt omhändertagande. Vi arbetar utifrån ett flödestänk och tar hand om patienten före, under och efter operationen. Nu söker vi dig som är intresserad av att vara med och fortsätta vårt arbete med att utveckla dagkirurgin på Specialistvården Campus. *du blir en del av ett härligt gäng som uppmuntrar och stöttar varandra. Din placering kommer att vara som operationssjuksköterska vid Specialistvården Campus. Vi har också ett uppdrag att bemanna och koordinera den polikliniska verksamheten för fot och handkirurgi vid Ortopedmottagningen. Specialistvården Campus har både mottagning och dagkirurgisk operationsverksamhet. Vi arbetar med subspecialiteter inom ortopedi, kirurgi, gynekologi och Öron-Näsa-Hals. Verksamheten tillhör område Ortopedi men är lokaliserad på Campus Fyrvallaområdet.

Arbetsuppgifter
Att arbeta som operationssjuksköterska på Specialistvården Campus innebär att man självständigt bokar och planerar operationer och har telefonrådgivning. Du instrumenterar och har också ett ansvar för just din subspecialitet vad gäller beställning av utrustning och diagnosspecifikt material. Arbetet är för närvarande uppdelat på 70% operationssjuksköterska och 30% koordinator. Arbetstiden är förlagd dagtid, mån-fre.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård. Erfarenhet från ortopedisk operationssjukvård är meriterande. Som person är du noggrann, flexibel och har förmåga att arbeta självständigt. Vi ser gärna att du är en person som också trivs i en händelserik miljö, har lätt till skratt och är villig att ta plats i det kontinuerliga förbättringsarbetet. Vi jobbar med patienten i fokus genom ansvar och arbetsglädje. Därför värderar vi egenskaper som din personliga lämplighet och ditt professionella bemötande av både patienter och medarbetare högt.

Övrigt
Vill du veta mer om jobbet är du varmt välkommen att höra av dig. Läs mer om Region Jämtland Härjedalen på vår hemsida: http://www.regionjh.se Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Jämtland Härjedalen

Placering

Östersund

Kontaktperson

Ann-Sofie Köhler

063-15 38 34

Dela jobbannonsen

Anmäl annons