Jobbsafari är en del avschibsted logo

ÖoB Varberg söker extrapersonal

ÖoB Varberg söker extrapersonal

ÖoB AB Varberg · Varberg · Ansök senast 30 jan.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

ÖoB i Varberg söker extrapersonal som vill och har möjlighet att arbeta extra vid behov.

Som butikssäljare hos oss är du en mycket viktig del i varuhusets drift, där ditt engagemang och serviceinriktade arbetssätt erbjuder våra kunder en mycket bra köpupplevelse vid sitt besök hos oss.

I tjänsten ingår sedvanliga uppgifter i butik som kundservice och försäljning, där kassa och varupåfyllnad ingår.

  • Vi söker extrapersonal med kassavana som kan/vill arbeta varierande arbetstider (vid behov) med kort varsel.

Arbetstiderna varierar mellan dag, kväll och helg.

Kvalifikationer

ÖoB är ett värderingsstyrt bolag med medarbetare som drivs av utmaningar och som gillar ett omväxlande arbete i högt tempo. Därför krävs det att du alltid är serviceinriktad med kundens behov i fokus.

Som person söker vi dig som är utåtriktad och självgående som med stor drivkraft och stort engagemang vill utveckla varuhusets försäljning inom ramen för ÖoB:s koncept och arbetsmodell.

Vidare så värderar vi god samarbetsförmåga, hög servicekänsla (mot kunder och kollegor) samt kunna se "helheten" i varuhuset.

  • Erfarenhet från service/detaljhandel samt kassavana är ett krav, men stor vikt kommer även läggas vid dina personliga egenskaper. Truckkort är meriterande.

Välkommen med din ansökan senast 2022-01-30. (Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden varvid vi önskar din ansökan så snart som möjligt).

  • Då vi är ett värderingsstyrt bolag kommer du på ansökningssidan även få ta ställning till ett antal dilemman, där dina svar på dessa kommer att användas i urvalsprocessen.

Valet av rekryteringskanaler för den här tjänsten är redan gjord, så vi undanber oss från all kontakt gällande annonsering och samtal från rekrytering-/bemanningsföretag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ÖoB AB Varberg

Placering

Varberg

Kontaktperson

Öob AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons