Jobbsafari är en del avschibsted logo

Onsitetekniker till IT-bolag i Växjö

Bravura · Växjö · Ansök senast 16 juli (55 dagar kvar)

Heltid

Är du en tekniskt lagd person med god datorvana? Trivs du i en varierande arbetsmiljö med många sociala sammanhang? Då kan konsultrollen som Onsite-tekniker vara något för dig!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i ungefär 7 månader med start omgående. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget.

Om företagetMer information om företaget kommer att delges vid intervjutillfällen.

ArbetsuppgifterDina huvudsakliga uppgifter som Onsite-tekniker går ut på att besöka olika kunder, mestadels butiker, för att genomföra byten av kassalinjer/kassasystem. Dessa uppdrag kommer huvudsakligen att genomföras runtomkring Växjö. Dina dagliga rutter genomförs enligt ett färdigt schema som tilldelas från din närmsta chef. I tjänsten utgår du från kontoret och tilldelas en servicebil för ditt resande i tjänsten.

Du kommer arbeta i ett team om 4 tekniker och en engagerad projektledare som är med och stöttar ute på arbetsplatsen.

Innan uppdraget påbörjas kommer även en kortare utbildning att genomgås för att stärka dina kunskaper kring arbetsuppgifterna.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Gymnasial utbildning
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Körkort
  • Erfarenhet av kassasystem eller kortterminaler meriterande
  • Grundläggande datorvana
Vi ser att du är en person som trivs med att ge bra service och kundbemötande i det dagliga arbetet. Vidare är du flexibel, hjälpsam och trivs med att arbeta på ett självständigt sätt. Vi tror även att du trivs med att vara på resande fot i det dagliga arbetet och har ett tekniskt intresse i grunden.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Uppdragen kommer att utföras runtom Växjö. Du utgår från kontoret med servicebil
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Onsitetekniker, supporttekniker, servicetekniker, mjukvara, systemuppdatering, data, datorvana, IT, konsultuppdrag, servicebil

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravura

Placering

Växjö