Jobbsafari är en del avschibsted logo

Onsitetekniker sökes till kund i Umeå

Onsitetekniker sökes till kund i Umeå

Fujitsu Sweden AB · Umeå · Ansök senast 5 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du på jakt efter ett varierande arbete? Motiveras du av att ge service i världsklass och av att ha frihet under ansvar? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Barona en onsitetekniker till ett uppdrag med start  omgående fram till 31 augusti 2023 hos Fujitsu. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Som onsitetekniker kommer du att arbeta på plats ute hos en av Fujitsus större kunder. Det är en varierande roll där du kan arbeta med installation och felsökning, incidenthantering, hålla ordning på lagret, ge användarhjälp och liknande. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Installation och felsökning av mjukvara
  • Installation och felsökning av hårdvara
  • Hantera AV-utrustning i konferensrum.
  • Hantera mobiltelefoner
  • Hantera digitala skyltar
  • Hantera enklare felsökning gällande skrivare
  • Smarta händer

Om dig

Vi söker dig som har:

  • erfarenhet av liknande arbete
  • administrativa kunskaper
  • mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • B-körkort

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du är serviceinriktad och värdesätter goda kundrelationer. Det är också viktigt att du är ansvarstagande och kan arbeta självständigt. 
För anställning krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregistret. Det kommer även göras en UC-kontroll senare i processen.
 

Hur du ansöker

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Linnéa Lundström via e-post: linnea.lundstrom@barona.se. 

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!
Välkommen med din ansökan!
 

Övrigt

Uppdragslängd: 6 månaders provanställning med chans till förlängning
Placeringsort: Umeå
Arbetstider: 8-17
 

Om Barona Professionals AB
Barona är en internationell koncern med kontor i 10 länder. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Strömsund och levererar lösningar inom kompetensförsörjning över hela landet. Vi erbjuder våra kunder ett visionärt och framtidsanpassat partnerskap och våra medarbetare spännande möjligheter i alla skeden av karriären. Ända sedan starten i Finland 1999, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering. Läs mer på  http://barona.se/om-oss/

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Fujitsu Sweden AB

Placering

Umeå

Kontaktperson

Barona Professionals AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons