Jobbsafari är en del avschibsted logo

Onestep IT söker senior konsult

Onestep IT · Karlstad · Ansök senast 19 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Jobbar eller har du jobbat som IT-konsult? Vi söker nu ytterligare förstärkning till vårt team där du får möjlighet att jobba med våra företagskunder i Karlstad med omnejd.


Onestep IT är ett konsultbolag som växer och är därför i behov att utöka personalstyrkan. Vi söker dig som har erfarenhet som IT-konsult och är nyfiken på nya utmaningar i ett expansivt, trivsamt och spännande företag. Idag är vi 11 anställda och verksamma främst i Karlstad, Karlskoga och Örebro med omnejd. Kunderna är i första hand mindre eller mellanstora företag och organisationer där vi har helhetsansvar eller delansvar för drift och support av kundens IT-miljö.


Du förväntas ha kunskap inom följande områden:

- Windows Server: Infrastruktur och övriga funktioner i domänmiljö

- Nätverk: kunna konfigurera brandväggar, switchar och trådlösa nätverk

- PCs (gärna även Mac kunskap)

- Microsoft Exchange och molntjänster som exempelvis Office 365

- Erfarenhet av installation, drift, felsökning och underhåll av Windows server miljöer

Vi ser gärna att du besitter kompetens inom virtualisering (Hyper-V och/eller VMware), Powershell och har erfarenhet av migrering av servrar, klustrade serverlösningar och SAN.


Meriterande:

- Certifieringar ifrån Microsoft eller andra relevanta certifieringar

- Erfarenhet av installation, drift, felsökning och underhåll av 3:e- parts applikationer som exempelvis Hogia, Visma, Monitor, Pyramid.

Du har en bred IT-kompetens men också ett stort intresse för människor och kundrelationer. Hos oss kommer du att få eget kundansvar och du planerar till stor del din egen tid och sköter förebyggande drift- och underhåll men också installationer, utbyten av utrustning och support. Samtidigt förväntas du vara den som hjälper kunden att utveckla deras IT-stöd, komma med förslag på lösningar och hitta förbättringsområden.

Att trivas på jobbet är viktigt för oss och vi hoppas detsamma gäller dig. Vi lägger därför stor vikt på dina personliga egenskaper. Du är social, har lätt till ett skratt men är samtidigt pålitlig och strukturerad. Du har lätt att skapa förtroende hos kunder och kollegor och har en vilja att utvecklas. Vi vill nämligen att du ska trivas tillsammans med oss och med våra kunder. Tillsammans bygger vi det bästa laget!


Bra förmåner och tillgång till förmånsbil.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Onestep IT

Placering

Karlstad

Kontaktperson

One Strategic Partner in Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons