Jobbsafari är en del avschibsted logo

Undersköterskor till hemtjänsten

CURANDA VÅRD ASSISTANS AB · Nacka

·

Ansök senast 19 maj (10 dagar kvar)

Ansök via mejl

# jobbjustnu#

Vi är i behov av personal.

Vi söker dig som är oslagbar när det gäller kundbemötande och flexibilitet. Vi erbjuder dig ett arbete där du känner att du gör skillnad. Arbetet är väldigt fritt och du bör kunna arbeta självständigt.


Vi har krav på att du kan svenska i tal och skrift. Är en trygg och stabil person med självinsikt och kan arbeta professionellt. Lugn, uppmärksam och tillmötesgående samt ha viljan att arbeta med att hjälpa andra. Vi har kunden i fokus och du bör kunna arbeta utifrån förhållandet som är anpassad till situationen just då. Du bör vara väldigt flexibel och kan snabbt ändra synsätt och förhållningssätt beroende på omständigheterna, samt kunna sätta dig in i en annans perspektiv utan att ta över individens känslor.


Vi har ett stort krav på att du ska kunna samarbeta med alla, både med våra hjälpbehövande och arbetskamrater, vara lyhörd, en bra lyssnare, och kunna kommunicera och lösa konflikter på ett konstruktivt sätt.

Extra bonus om du har arbetat med personer demenssjukdom. Där du ska kunna använda din kunskap och fingertoppskänsla. Ta vara på goda stunder och bemöta den demenssjuke med respekt.


Vi söker personal som kan arbeta dagtid, kvällar samt var annan helg. Samt sommar vikarie på fast schema.


  • Finns även möjlighet till fastanställning efter 6 månader.
  • 60 %
  • Timvikarier på kvällar och helger
  • Krav på körkort

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

CURANDA VÅRD ASSISTANS AB

Placering

Nacka

Kontaktperson

Curanda Vård Assistans AB

Ansök via mejl