Jobbsafari är en del avschibsted logo

Omtyckt VC på Södermalm växer och söker ST-läkare

Omtyckt VC på Södermalm växer och söker ST-läkare

Sofia vårdcentral · Stockholm · Ansök senast 1 apr.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi är en läkardriven vårdcentral på Södermalm med 7800 listade patienter. Vårdcentralen är mycket omtyckt, med låg personalomsättningar och ligger högt i landstingets mätningar gällande patientnöjdhet. Vi har högt i tak och nära samarbeten.

En av våra ST-läkare börjar nu bli klar och kvar i företaget och därför önskar vi nu anställa en ny ST-läkare till vårt team. Arbetet är ett varierat sedvanligt primärvårdsarbete med mottagningsbesök och hemsjukvård. Du tilldelas en handledare som följer dig genom hela ST-tiden. Tillsammans ordnar vi tidigt med planeringen av dina 5 år som ST-läkare hos oss. Kurser och randningstjänstgöring varvas med sedvanligt primärvårdsarbete på vårdcentralen.

För oss är det viktigt att du känner ett stort ansvar i ditt jobb, att du har ett genuint intresse för patienterna samt en god arbetskapacitet. I utbyte får du en trivsam vårdcentral, frihet att utforma hur du vill lägga upp ditt arbete och en stabil miljö med nöjda patienter. Vi har friskvårdsbidrag och generellt en mycket flexibel miljö. Individuell och konkurrenskraftig lönesättning tillämpas.

Tillträde efter överenskommelse. Tillsättning sker löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Tjänstgöringsgrad 100 % eller efter överenskommelse. Möjlighet till deltidsarbete finns.

Titta gärna på vår hemsida och lär dig mer om Sofia Vårdcentral: www.sofiavardcentral.se

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt med förmedlingsfirmor, bemanningsbolag och dylikt. Likaså annonssäljare.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Sofia vårdcentral

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Innovatrek AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons