Jobbsafari är en del avschibsted logo

Omsorgsmedarbetare till ungdomsboende i Järna

Omsorgsmedarbetare till ungdomsboende i Järna

Främja AB · Södertälje · Ansök senast 21 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om Främja

Främja erbjuder boenden och daglig verksamhet inom ramen för LSS och SoL. Vi är ett värderingsstyrt företag och drivs enligt vår vision och starka värdegrund, att främja individens mål och drömmar och att röja de hinder som står i vägen.

Om tjänsten

Vi öppnar snart ett nytt ungdomsboende i Järna och söker medarbetare med erfarenhet och undersköterskeutbildning. För att arbeta hos oss behöver du ha ett genuint intresse för ungdomar med neuropsykiatriska diagnoser, tilläggsproblematik samt ett omfattande vårdbehov.

I omsorgen ingår ordinarie vardagssysslor som städning, matlagning osv. Det är viktigt att du är duktig på att motivera, och framförallt inspirera våra boende.

Arbetet kräver att du är trygg i dig själv, samt att du är van vid och kan hantera och har erfarenhet av utmanande beteende. Vi lägger även stor vikt vid att man som medarbetare är aktivt deltagande i arbetsteamet och att man följer gemensamma riktlinjer och handlingsplaner. Du förväntas kunna arbeta både självständigt och i grupp.

OMFATTNING: Deltid 70-100%, samt timvikarier.

PROVANSTÄLLNING: 6 månader

ARBETSTID: Rullande schema där jour, helg och kvällspass ingår.

TILLTRÄDE: Enligt överenskommelse.

Kvalifikationer

* Tidigare erfarenhet av omsorgsarbete och lågaffektivt bemötande är ett krav.

* Utbildningsnivå undersköterska. Annan adekvat utbildning för arbetet är meriterande, tex behandlingsassistent, stöd/socialpedagog, eller likvärdig utbildning/erfarenhet.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Du är ansvarstagande, flexibel och har ett genuint intresse för ungdomar med funktionsvariationer. Vi förväntar oss att du är bra på att bygga relationer, skapa kontakt och föra en nära dialog med övriga kollegor i organisationen.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser därför gärna manliga sökande.

Om du blir kallad till intervju ber vi dig att samtidigt visa utdrag från belastningsregistret. Utdraget kan du beställa här:

https://polisen.se/tjanster-ti...

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Främja AB

Placering

Södertälje

Kontaktperson

Främja AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons