Jobbsafari är en del avschibsted logo

Områdeschef Dalarna

Constructum - Nordic Workforce · Borlänge · Ansök senast 24 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Constructum tar nu nästa kliv på den svenska marknaden och ökar den lokala närvaron i Dalarna och Gävleborg. Vi söker dig som vill vara med i bolagets utveckling i ett tidigt skede och som har god erfarenhet i byggbranschen. I den här tjänsten kommer du arbeta praktiskt hos kunder och med utvecklingen i din region. Välkommen med din ansökan!


OM TJÄNSTEN

Constructum ökar den lokala närvaron i landet och söker självgående snickare med god erfarenhet från branschen. För den här tjänsten söker vi dig som brinner för att vara med i bolagets utveckling i ett tidigt skede och som vill arbeta tillsammans med vår ledningsgrupp med utvecklingen i din region.

Inledningsvis blir du anställd av Constructum som områdesansvarig och kommer arbeta praktiskt hos kund. Du har även möjlighet att engagera dig i försäljning, rekrytering och verksamhetsutveckling parallellt med arbetet.

I takt med att vi når våra uppsatta mål i din region har du möjlighet att stiga in i rollen som regionchef. Det innebär att du arbetar med affärsutveckling, personalhantering och verksamhetsutveckling i din region enligt företagets strategi.


KVALIFIKATIONER

Vi tror att du som söker den här tjänsten har minst 6 års erfarenhet som snickare/träarbetare och känner dig redo för nästa steg i karriären. Du har funderat på att starta eget företag, gör det redan idag eller har drivit eget företag tidigare.

Du känner dig trygg med dina yrkeskunskaper och kan arbeta självständigt hos våra kunder såväl som med arbetsledning av dina kollegor.

Vi ser gärna att du är en öppen och fördomsfri. Vi söker personer som kan kommunicera med människor och beslutsfattare på olika nivåer och med olika bakgrunder. Du har lätt för att samarbeta men försummar inte kvaliteten i ditt arbete och känner en stark drivkraft för att nå dina mål.

Vidare söker vi dig som behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Om du även talar något av språken ryska, litauiska, polska eller serbokroatiska är det starkt meriterande.

Om du har kunskap inom kalkylering, projektledning eller försäljning är det starkt meriterande. Det är även starkt meriterande om du har ett upparbetat kontaktnät i branschen.

Körkort B är ett krav för tjänsten.


OM CONSTRUCTUM

Constructum är ett svenskt rekryterings- och konsultbolag med verksamhet för den Nordiska byggindustrin. Vi hjälper våra kunder rekrytera och hyra in kvalitativ arbetskraft till alla typer av projekt. Vår vision är att bli den bästa arbetsgivaren i branschen och en självklar partner för byggmästare i Norden.

Som medarbetare hos Constructum omfattas du av svensk arbetslagstiftning och svenska kollektivavtal. Vi väljer våra medarbetare med stor omsorg och investerar i din fortsatta karriär och utbildning i branschen.

Välkommen att bli en del av Constructum!


KRAV FÖR TJÄNSTEN

  • Minst 6 års erfarenhet som snickare
  • Du besitter entreprenöriell drivkraft
  • Du är bekväm med arbeta självständigt hos våra kunder
  • Du är bekväm med arbetsledning och personalhantering
  • Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift
  • Du har giltigt körkort B


MERITERANDE

  • Utbildad snickare med yrkesbevis
  • Tidigare erfarenhet av arbetsledning
  • Erfarenhet som egenföretagare
  • Tidigare erfarenhet av kalkylering och/eller projektledning
  • Erfarenhet inom försäljning och/eller affärsutveckling
  • Du talar något av språken ryska, polska, litauiska eller serbokroatiska
  • Du har ett etablerat kontaktnät i byggbranschen


- Vi intervjuar kandidater löpande. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Constructum - Nordic Workforce

Placering

Borlänge

Kontaktperson

Love My Office AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons