Jobbsafari är en del avschibsted logo

Områdesansvarig Underhållstekniker till DIAB i Laholm

Områdesansvarig Underhållstekniker till DIAB i Laholm

Palm & Partners bemanning AB · Laholm · Ansök senast 5 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om kunden
Nu söker vi områdesansvarig Underhållstekniker till vår kund Diab i Laholm!
Trivs du i en roll med många kontaktytor, teknisk problemlösning, förbättringsarbete, löpande underhåll och reparation? Här får du möjlighet att jobba i team och utveckla - och utvecklas!

Diab erbjuder ledande kompetens tillsammans med det bredaste utbudet av starkare, lättare och smartare kärnmaterial. Idag är Diab en av världens största tillverkare av strukturella kärnmaterial med en omsättning på ca 1,9 miljarder SEK och 1 300 medarbetare. Med sex strategiskt placerade tillverkningsenheter och 14 försäljningsbolag runt om i världen är Diab väl positionerat för att erbjuda våra globala kunder service på lokal nivå. Diab ägs av Ratos AB och är medlem i UN Global Compact. Läs mer om Diab på: www.diabgroup.com

Om oss
Vi erbjuder ett spännande och utvecklande jobb i ett internationellt företag. En arbetsplats som fokuserar på det positiva och ser möjligheter istället för problem. Delaktighet är av stor vikt och du kommer att få möjlighet att arbeta i olika typer av projekt. Du blir del i ett team där du ansvarar för ett av anläggningens områden.

På Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Som underhållstekniker ingår du i underhållsavdelningen som idag består av 11 medarbetare. Du arbetar i nära samarbete med produktionen, främst med att säkerställa driftsäkerheten på produktionsutrustning genom akuta och förebyggande underhåll. Du kommer att arbeta med att skapa driftsäkerhet i anläggningen tillsammans med operatörer och övrig underhållspersonal. Underhållet ska till stora delar planeras men det uppstår dagligen oförutsedda situationer som du får hitta lösningar till.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Underhållsansvarig inom ett kundområde, ex PET, Block, Finishing
  • Utvecklar och förbättrar det förebyggande underhållet
  • Tar fram teknisk dokumentation såsom instruktioner och felsökningsträd
  • Utbildar operatörer
  • Planering av förebyggande- och avhjälpande underhåll
  • Felsökning och problemlösning
  • Avhjälpande och förebyggande underhållsarbete
  • Skapa driftsäkerhet i vår anläggning
  • Förbättringar på maskinutrustning
  • Uppföljning och analys
Utbildning
Vi söker dig som har teoretisk kompetens minst motsvarande gymnasieskolans El/automationsprogram.

Erfarenhet
Vi tror att Du har 3-5 års erfarenhet av arbete som underhållstekniker/industrielektriker samt kunskap inom el, automation, hydraulik och PLC-programmering. Vi ser gärna att du har erfarenhet av plastindustri samt mycket goda kunskaper inom el-, styr- och reglersystem samt automation och felsökning. Du har goda kunskaper i Officepaketet och kan uttrycka dig obehindrat i svenska och engelska i tal och skrift.

Personliga kvalifikationer
Som person ser vi att du är en analytisk och strukturerad problemlösare och självklart är du serviceinriktad. Du har förmåga att lyssna, analysera, fråga och formulera dig. Du är handlingskraftig med ett stort driv och engagemang och Du får saker att hända. Det är viktigt att du är självgående, har en god prioriteringsförmåga och kan fatta snabba operativa beslut. Vi ser gärna att du har ett pedagogiskt förhållningssätt gentemot dina kollegor och att du gillar att komma med egna idéer och förslag kring förbättringsprocesser.

Lön och anställningsvillkor
Lön och villkor enligt avtal.
Tjänsten är placerad i Laholm på Dagtid.
Du får inte vara astmatisk eller allergisk mot isocyanater.

Ansökan
Vi tillämpar ett löpande urval i denna rekrytering och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut, vänta därför inte med din ansökan. Aktuella kandidater kommer att kallas till intervju under december.
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta, Rekryteringskonsult Elin Dahlström, på telefon: 0709-846536 eller på elin.dahlstrom@palmpartners.se

Du söker tjänsten via länk eller på www.career.palmpartners.se
Varmt Välkommen med din ansökan!

Startdatum
Enligt överenskommelse.

Uppdragslängd
Tillsvidare

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Palm & Partners bemanning AB

Placering

Laholm

Kontaktperson

Elin Dahlström

0709-846536

Dela jobbannonsen

Anmäl annons