Jobbsafari är en del avschibsted logo

Ombyggnationsmedarbetare butik - Södra Sverige

Ombyggnationsmedarbetare butik - Södra Sverige

Lidl Sverige AB · Malmö · Ansök senast 1 dec.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Din roll
Som Ombyggnationsmedarbetare kommer du att vara en del av ett team på ca fem personer. I arbetet ingår att montera butiksinredning samt skyltning och ställa dessa på rätt plats samt att flytta butikens varor så att det stämmer med hur butiken skall se ut. Du kommer utgå från Halmstad men tjänsten innebär mycket resor samt hotellnätter. Vi jobbar normalt Måndag - Fredag. Men det kan även förekomma arbete på helger.

Din profil
Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning. Som person är du ansvarstagande och har en god initiativförmåga. Du är noggrann, strukturerad, har lätt för att arbeta i team och är inte rädd att hugga i när det krävs. Du behöver även se dig själv som händig då arbetet även innebär att du själv kommer att få utföra hantverksjobb.

Du kan kommunicera i tal och skrift på svenska och engelska och innehar B-körkort. Kunskaper i tyska är meriterande.

Vad vi erbjuder?
För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Tjänsten är en allmän visstidsanställning på heltid med start 1 februari till 31 augusti med möjlighet till förlängning.
Låter det spännande? Ansök redan idag!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lidl Sverige AB

Placering

Malmö

Dela jobbannonsen

Anmäl annons