Jobbsafari är en del avschibsted logo

Office Coordinator till managementkonsultbolag i city

Office Coordinator till managementkonsultbolag i city

OnePartnerGroup Stockholm AB · Stockholm · Ansök senast 2 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker en Office Coordinator till vår kund med kontor beläget i centrala Stockholm. Är du en stjärna på service och trivs i en professionell miljö? Då ska du söka detta jobb!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Office Coordinator kommer du ha varierande arbetsdagar som bland annat kommer innebära att:
  • Ta hand om besökare och hälsa dem välkomna, boka taxi och svara i telefon
  • Under workshops ansvara för beställningar av lunch och fika
  • Ansvara för att kontoret ser presentabelt ut
  • Duka fram samt duka undan frukost som serveras varje dag
  • Göra beställningar
  • Ansvara för onboarding av nyanställda
     
Kunden sitter i fina lokaler i centrala Stockholm. Då du kommer ansvara för kontoret kräver det att du är på plats varje dag och arbetstiden är 8–17.

Vem är du?
Vi tror att du har erfarenhet av serviceyrket och arbetat i en liknande miljö med många kontaktytor. Då arbetsdagarna kan variera behöver du ha förmåga att planera dina dagar och samtidigt vara flexibel och kunna ställa om när det behövs.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi ser att du har känsla för vad god service innebär, är framåt och organiserad. Du har öga för detaljer och tycker om detektivarbete vilket innebär att söka efter rätt information. Du har ett eget driv och ser vad som behöver göras.

Du har erfarenhet av MS Office och kommunicerar väl i det svenska och engelska språket i tal och skrift.  

Uppdraget beräknas pågå fram till sommaren, med eventuell möjlighet till förlängning. Kanske har du planer på att studera eller resa till hösten och då är detta en perfekt möjlighet för dig.

När du blir en av oss
Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos kunden. Som konsult på OnePartnerGroup har du kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension samt fackliga relationer och du kommer ha regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort och lång sikt. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Välkommen till oss!

Övrig information
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Visstidsanställning t.o.m. juli 2023, med eventuell möjlighet till förlängning
Tillträde: Omgående

Låter detta intressant?
Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta Emelina Sjösten emelina.sjosten@onepartnergroup.se eller Marie Bodén marie.boden@onepartnergroup.se. Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

OnePartnerGroup Stockholm AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

OnePartnerGroup Stockholm AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons