Odlingsintresserad plantskolist

Ranviks Trädgård AB · Båstad

·

Ansök senast 30 sep. (8 dagar kvar)

Ansök via mejl

Ranviks trädgård i Båstad är en mindre partiplantskola med inriktning bla på förökning av vedartade prydnadsväxter, från frö och stickling.

Vi driver också en ekologisk äppleodling på 8 ha.

Ranviks trädgård säljer endast i parti till andra plantskolor och grossister.

Vi bedriver idag produktionen främst med hjälp av säsongsarbetskraft och önskar nu att stärka företaget med ett par fasta tjänster där viss arbetsledning tillsammans med ägare ingår. För denna tjänst måste du prata bra svenska och engelska.

Möjliga arbetsuppgifter hos oss kan vara expediering och orderhantering av växtleveranser, lastning och lossning av lastbilar. Daglig tillsyn och bevattning i både växthus och utomhus.

Vi sticker sticklingar, sår fröer, krukar in växter, packar växtorder, beskär fruktträd, binder träd och skördar äpple, kör maskiner och mycket mycket mer som ingår i detta yrke.

Det är ett varierat jobb på en liten arbetsplats där din insats är av stor betydelse och där du får möjlighet att påverka arbetet och utveckla dig själv inom odling. Arbetet kräver en bra fysik, stresstålighet och flexibilitet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av yrkesmässig odling.

I jobbet ingår både fina dagar med sol och värme men också dagar med kyla och regn.

Vi anställer endast kvalificerad person och tillämpar provanställning. Ange löneanspråk i ansökan.

Välkommen med din ansökan eller frågor per mail. Anställning kan bli aktuell innan ansökningstidens slut.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ranviks Trädgård AB

Placering

Båstad

Kontaktperson

Ranviks Trädgård AB

Ansök via mejl